torsdag den 11. juni 2009

VAGABOND AW09

Mums, jeg synes at Vagabond har oppet sig. I denne sæson har de lavet et par fine ballerina sko, som bla. ses på Acie og til AW09 kollektionen er der virkelig også nogle skønne sager i mellem. Jeg er set mig disse tre par ud, som jeg synes er virkelig skønne og som jeg med glæde ville tilbringe vinteren i(selvfølgelig sammen med disse laberheder fra Carin Wester).

Desværre er der gået rygter om, at modellen med lynlåsen ikke bliver produceret, da der ikke er vist interesse for denne model fra butikkernes side. Men lad os håbe, at den megen omtale blogland har givet disse støvler, får gang i produktionen. Hvis ikke hopper jeg også gerne i snørestøvlen, som jeg synes er mindst lige så fin.


Photobucket

11 kommentarer:

Naja sagde ...

Jeg elsker også det par med lynlåsen. Jeg kunne nok også finde på at prøve de andre to, hvis de er til at få fat i.

nanna h p sagde ...

Ej, er de skøre !! selvfølgelig skal de producere den, jeg vil virkelig gerne have fringrene i de to øverste, den nederste kunne jeg godt leve uden, da jeg også er interesseret i Acne's og Alexander Wangs AW 09 skolinje :D

Helene sagde ...

Jeg er vild med det nederste par! vild som i HELT VILD! Hvad mon de kommer til at koste?

Merete sagde ...

Nanna: Nej det duer da bare slet ikke. De bliver da nødt til at få gang i produktionen. Vi må håbe de læser med på diverse blogs, så de kan at der er ret stor efterspørgsel på dem. Jeg synes også et de to øverste par er skønne, men elsker nu også spænderne på den nederste model. Acne og A. Wang har også lavet nogle labre modeller til dette efterår. Jeg er spændt på at se hvilket af disse du vælger.

Helene: De er også virkelig fine og spænderne er en skøn detalje. Jeg ved desværre slet ikke noget om hvilket prisleje de kommer til at befinde sig i, men synes at Vagabond plejer at ligge i et acceptabelt prisleje. Jeg vil tro en 800-1000,- , men det er kun et bud.

/Merete

Helene sagde ...

Det lyder rimeligt (: Jeg glæder mig!

Kat sagde ...

Så lige på Anywho, at de kommer i butikkerne i start oktober og bliver solgt i Galleri K/Riis Sko. De kommer i størrelserne 36-40. Modellen med lynlåsen hedder Thelma og prisen ligger på 899 kr.

Jeg er i øvrigt vild med både dem og de første du viser, Merete :-)

Merete sagde ...

Uhh jamen så kommer de åbenbart i produktion alligevel.Tak for info Kat. Dejligt at høre og prisen er jo virkelig fin. Jeg synes også snørestøvlen er så fin og jeg tror endda at jeg efterhånden er mere til den end lynlåsmodellen. Men begge er super fine, så det bliver vist først afgjort hvilken af dem det bliver, når de engang kommer i butikkerne.

mariajensen83 sagde ...

Åh jeg så også de nederste hos Linn og blev helt forelsket. Dem tror jeg, at jeg må have :o)

Merete sagde ...

Det kan jeg godt forstå Maria. De er også virkelig fine.

Miss Jeanett sagde ...

Synes virkelig også at dem med snørre er lækre!

/Jeanett
http://jeanettd.blogspot.com

Anonym sagde ...

HELP!!

Jeg vil høre om der er nogen,som kender nogen der har en adresse i USA??

Jeg har nemlig forelsket mig i en taske på Ebay, og sælgeren sender kun indenfor USA. Så jeg ville høre alle jer bloggere og bloglæsere derude, om I måske kan hjælpe mig???? HELP!! I am sooo in love with this bag!!!

Jeg har tjekket shopUSA, og det bliver for dyrt, da det vil blive over 2000kr.

Jeg håber virkelig der er nogle søde tøser derude som kan hjælpe mig. Og hvad der må komme af shipping oveni betaler jeg med det samme!!!

HELP! :)

Tak for en fed blog by the way...

min mail er: lotti-oddi@hotmail.com , og I er velkommen til at skrive til mig der, hvis I kan hjælpe lidt til.