søndag den 21. juni 2009

BUY // SILK JACKET FROM ZARA

Jeg var en tur til udsalgsshopping i går, for jeg havde jo besluttet at Ganni kjolen skulle retur. Så kunne jeg jo lige så godt kigge lidt, når jeg nu var afsted. Jeg fik købt denne stribede silke jakke i Zara, som startede udsalg torsdag. Jeg synes dog altid ,at det er et stort kaos derinde når de holder udsalg, med ting på gulvet, sko der mangler makkeren og en masse masse mennesker. Jeg kan dog godt anbefale en udsalgstur til Zara, hvis man er på jagt efter en fin læderjakke (mange er sat ned til 1000,- heriblandt denne) eller et par fine heels (alle sat ned til 499,-).

Photobucket

12 kommentarer:

camilla sagde ...

Uhh den har jeg også, den er så fin, den bliver du glad for. Jeg bruger ihvertfald min rigtig meget.

Julie L. sagde ...

var den stribede blazer også på udsalg ?

TheHighSteal sagde ...

Wow hvor er den fed :)

Merete sagde ...

Tak skal I have.

Camila: Ja jeg så da vist egentlig godt at du havde den på i et af dine indlæg. Den er super fin.

Julie: Ja den jeg har på her var også sat ned.

/Merete

Anonym sagde ...

Hvor er det en flot jakke! Den kan både være på, når man er rigtig fin og til noget mere casual. Det afhænger fuldstændig af det, den er sat sammen med. Jeg tror, det er et godt valg.

Merete sagde ...

Tak skal du have. Ja den kan nemlig dresses op og ned alt efter hvilken anledning den skal anvendes til.

Dorthe sagde ...

Hvad gav du for din fine jakke? Og ved du hvilke farver læderjakken er i?

Merete sagde ...

Jakken her var sat ned til 599,-. Læderjakken var i den grå farve, som jeg tidligere har vist. Der var ogsp en super fin i sort ruskind med sten og nitter på skuldrene også sat ned til 1000,-


/Merete

Tigeren aka Chau sagde ...

Jeg købte to læderjakker derinde. Læderjakken, som jeg mener du også har, den som de også havde sidste år. Kan du huske hvad du gav for den?
også købte jeg den lille sort ruskind med sten og nitter på udsalg. Kunne ikke lade være :-) da jeg så den...

Merete sagde ...

Kan det være bikerjakken du tænker på?
Ihh den sorte i ruskind med nitter og sten er også så fin. Jeg hoppede også selv i den da jeg var derinde, men prøvede at være fornuftig, så købte den ikke. Den er super fin. Tillykke med dem begge. Jeg er sikker på du nok skal blive glad for dem.

/Merete

Tigeren aka Chau sagde ...

hej igen,
ja, jeg købte bikerjakken. Jeg var inde i sidste uge og der var helt udsolgt i str. s, så jeg fik besked på at ringe enten mandag eller torsdag hvor Zara får varer. Så den dukkede op idag...juhhuuu... ja, så hapsede jeg den anden korte med sten og nitter med i købet dog i str. m, da jeg synes de er små i størrelsen. Nåede ikke at se andet end de to jakker, da jeg havde en p-billet som var ved at udløbe...træls, men gider bare ikke de p-bøder...spild af penge.

/Chau

Merete sagde ...

Nej hvor skønt. Jeg troede at bikerjakken for længst var udsolgt. Og nej tak ingen P-bøder det er da bare for sure penge. Jeg har faktisk også mest fået kigget på jakkerne derinde, for jeg synes altid at det hele derinde hænger i et stort kaos. Men det kunne da være jeg skulle få set det ordenligt igennem når jeg har fået sommerferie.