lørdag den 27. juni 2009

CAPSULE WARDROBE // IS IT POSSIBLE?!Jeg blev for noget tid siden stillet spørgsmålet, om jeg ville kunne skabe en garderobe ud fra 24 items. Og derfra blive ved med at opdatere og opbygge den. Umiddelbart må jeg sige, at det er umuligt for mig. Med mindre jeg må købe ovenstående sager. Men det skal derudover lige nævnes, at dette selvfølgelig kun er en forår/sommer garderobe. Efterår/vinter garderoben blev der slet ikke plads til.

Derfor må jeg nok melde pas, for derudover, vil den opmærksomme læser se, at jeg faktisk har 26 items. Ja, opgaven er ikke engang fuldført. Så nej, capsule wardrobe er nok ikke lige det jeg skal stile efter, i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt. Jeg er derudover ikke specielt basisgarderobe orienteret, med mindre jeg må lave den om til min egen af slagsen. Jeg ville aldrig iføre mig et pencilskirt og en hvid stram skjorte f.eks. Så der må jeg finde andre ting, sorte habit-agtige bukser er heller ikke lige sagen, så hellere et par jeans. Så lad os håbe jeg aldrig ender på en arbejdsplads, hvor den slags er kutymen. Men nu har I i hvert fald set mit forsøg på en capsule wardrobe. Ville du selv kunne præstere en sådan?

11 kommentarer:

Maria sagde ...

Godt forsøgt i det mindste :-) Jeg tror jeg ville starte med at kigge på, hvilket tøj jeg sådan cirka har gået i den seneste måned, og så tælle op, hvor mange beklædningsgenstande jeg har haft på. Det skulle umiddelbart give en form for fingerpeg. Kunne i hvert fald være sjovt at se, for har ingen idé om, hvor meget tøj jeg egentlig har på over en længere periode.

/Maria

Ditte sagde ...

Hej Maria.
Det er nok et meget godt udgangspunkt faktisk. :)
Måske man skulle prøve... Hmm.
/Ditte

Annamette Fuhrmann sagde ...

...men fandme en lækker garderobe Ditte. Wau! Jeg er faktisk ret god til at skippe tøj videre. Det jeg ikke går i bliver hængt til side og er der gået mere end 2 mdr. så ryger det ud eller bliver solgt. Det virker for mig.

Ditte sagde ...

Annamette: Det er jeg bestemt også. Jeg har et skab til samme formål, og smider de ting derind, som jeg ikke bruger, og så bliver de løbende solgt videre. :)

Bloggerella sagde ...

En capsule wardrobe, må jo bestå af det tøj, som man bruger igen og igen, så den må jo nødvendigvis være personlig.

Jeg tror at jeg skal igang med at lege lidt med Polyvore - det må da være muligt... Men mon ikke man IRL efter en månedstid ville have lyst til noget nyt?

Ditte sagde ...

Bloggerella: Jo, det tænker jeg også. Har dog glemt at skrive, at man i løbet af året må tilføje en ca 7 nye items. Så helt shoppestop skal der ikke være. :)

Bloggerella sagde ...

Tror under alle omstændigheder, at det ville være meget svært at holde, også selv om strømpebukser o.l. ikke talte med.
Jeg ville nok ende op med 24 par sko og intet tøj ;o)

Ditte sagde ...

Heheh, ja, det er svært, meget svært. :D

Anonym sagde ...

Jeg kom til at tænke på, om man ikke skal vaske tøj ret tit, hvis man kun har så lidt tøj? :o

Sandfeld sagde ...

Helt vildt godt indkæg, og kunne ikke lade være med at tage udfordringen op :D. Så har også lavet et indlæg om min nye drømme gaderobe med meget få items.

se mit indlæg her:
http://sandfeld-style.blogspot.com/2009/06/jeg-blev-helt-vildt-inspireret-af.html

Ditte sagde ...

Anonym: Jo, det skal man vel. :)

Sandfeld: Skønt du fik lyst til at lege med ;) Det er en ret svær udfordring faktisk, det var det i hvert fald for mig.