onsdag den 10. juni 2009

DESIRABLE OUTFIT // I MISS FALL

Photobucket

Krave Topshop, Kjole H&M (efterår '09), BH Topshop, Stiletter Nicholas Kirkwood, Taske Alexander Wang, Ur Rolex, Smykker Browns Fashion, Ukendt, Pamela Love, Elizabeth & James

7 kommentarer:

stina sagde ...

Hej Ditte!
Jeg vil spørge om du evt gider hjælpe mig med et par gode råd. Du er jo tilsyneladene ekspert udi shopping i USA og at undgå en helt kæmpe toldregniong. Jeg vil gerne have fat i En Alexander Wang Donna men håber at kunne få den lidt billigere end de 6500 den blir solgt for i DK. Har fundet den på nogle amerikanske netshops til ca 4300 men så skriver Costume at der kommer først 25% moms og så 12,5% told på og så ender den alligevel på de ca 6000. What to do? Håber på at kunne få fingrene i den til maks 5500... Er det muligt tror du? Mange hilsener Stina

Ditte sagde ...

Hej Stina.
Jeg undgår sjældent told, men får bare nogle lave regninger. Eller ja, fik slet ingen med Brenda, men de havde haft muligheden.
Jeg får mine ting sendt til min veninde Emmy og hun nedskriver værdien og fjerner evt. prismærker, og ja, så sender hun afsted.
Så jeg vil foreslå, at du finder en derovre, som du kan få til at købe den for dig, ellers mener jeg, at der var en der nævnte en butik i NY, hvor de gerne ville nedskrive værdien. Det er ikke en sikker vinder, men ja, told og moms skal jo desværre betales i lille Danmark.

Måske du kan være heldig kun at slippe med moms, hvis de tror på det beløb der står på pakken.

Mvh. Ditte

stina sagde ...

Ok... Ja det skal jo betales! ;) Har blot lagt mærke til at du skriver det godt kan betale sig at købe derovre. Men kender desværre ingen jeg kan få sendt til. Må nok bare håbe at en af butikkerne kommer med et rabat tilbud man kan benytte sig af... Tak for svar!

Ditte sagde ...

Stina: Jeg tror det med NY butikken ligger under et af de tidligere Brenda indlæg, hvis du klikker på etiketten tasker, så burde du kunne finde det. Måske der er hjælp at finde der ;)

Ditte sagde ...

Eller den hedder så Bags. Men du ved hvad jeg mener. :D

Ditte sagde ...

Her er kommentarerne:

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8446459090642848017&postID=3673076612844217439

Måske du kan få siden gennem MiuMiuGirl. :)

stina sagde ...

Ok det prøver jeg :)