søndag den 7. juni 2009

CONSIDERING // PAMELA LOVE CUFF

Photobucket

(bonadrag.com)

Jeg har savlet over dette Pamela Love armbånd, siden jeg så det første gang. Og jeg har endnu ikke kunnet slå det ud af hovedet. Så pt. går jeg og forsøger at finde ud af, om det skal være mit, og om jeg kan forsvare at bruge så mange penge på et armbånd. Egentlig er jeg mest til sølv for tiden, men prisen for det sølv er endnu højere end for det i guld, så det er egentlig ikke rigtigt en mulighed. Måske jeg kan forære mig selv det, når sommerferien er ovre, jeg skal nemlig arbejde hårdt hele sommeren for en Ph.D. studerende.

10 kommentarer:

Signe sagde ...

Det er så flot!

Rosa sagde ...

Så råt, så smukt!

www.kbhness.blogspot.com

Rainbow Factory sagde ...

Det er nemlig pisse lækkert, har også kigget på det!

Michelle
www.scentofinspiration.blogspot.com

Ditte sagde ...

Tak alle sammen :)

Så skal jeg bare lige bestemme mig, har så mange ønsker på listen. :)

ouafa sagde ...

Det drømmer jeg også om! Så lækkert - og tror faktisk det har klassisker-potentiale. Kunne se mig selv bruge det til rigtig mange forskellige ting og langt ud i fremtiden.
MEN er der mon nogen mulig måde at score smuksakken uden told (for os der ikke har pusher i USA forstås;-))
Er der mon nogen europæiske eller danske forhandlere tror du?

Ditte sagde ...

Hmm, altså de har jo PL hos Paris Texas? Men syntes priserne lød helt horrible. Jeg fandt det til 800 dollars i guld på nettet, og det kan jeg godt overveje at give. Men vil slet ikke give de 7-8 tusind, som jeg mener de ligger til i DK. Det er for meget. :(

Jeg har endnu ikke undersøgt mine muligheder for at få det fra usa. Da jeg først har pengene til august/september.

Men måske skal jeg til London i augugst, og så vil jeg da lige kigge efter det derovre. :)

ouafa sagde ...

Ah, Paris Texas! Men puha, til den pris er jeg godt nok også stået af - for længe siden. Så vil jeg alligevel hellere have 2 nye clic clacs eller en ny taske - tror jeg??
Må også se om jeg ikke kan snige mig til udlandet og kigge på et tidspunkt. Satser på du råber højt, hvis du spotter det overseas:-)

Ditte sagde ...

Det skal jeg nok, og ja, sådan har jeg det nemlig også. Til de 800 dollars kan jeg være med, men ellers står jeg nok også af.

Hvis jeg finder det overseas, kan jeg se, om Emmy evt. kan købe to ;) Så kan vi deles om DHL shipping jo. :D Skide god idé ser du ;) Har sendt dig en besked på tnb ;)

ouafa sagde ...

Skide go' ide du - nemlig! Vender frygteligt tilbage på tnb! Må hellere kigge lidt ind til bøgerne - tror de savner mig;-)

Ditte sagde ...

Hehe, ja, det gør mine også, og kan slet ikke samle mig om dem. :(

Det haster en smule med din mening på tnb ;) Hehe. Men intet pres herfra!