tirsdag den 16. juni 2009

BUY // MY NEW SEQUIN LOVE

Jeg kunne ikke holde mig fra denne fine pailletjakke, da jeg faldt over den på Ebay. Så i nat blev denne min til bare 21$. Så kan man da ikke bare lige lade den smutte ud af hænderne til den pris.

10 kommentarer:

Lise sagde ...

Jesus hvor den fed!

Natasia sagde ...

Ahh hvor er den lækker! Den er jeg sikker på du bliver glad for når den lander hos dig. Må begynder og følge noget mere med på Ebay, kan jeg godt se.
Super mange gange tillykke med den:)

Maria sagde ...

Den er meget smuk. I weekenden blev jeg dog revet af en tilsvarende, da den dansede forbi mig på et dansegulv. Men det er måske i virkeligheden bare en fordel:
1) Den er smuk
2) Den kan bruges som et forsvarsværk/våben.

/Maria

Merete sagde ...

Tak skal I have.

Natasia: Tak. Ja du bliver da nødt til at blive gode venner med Ebay.Man kan virkelig gøre nogle gode fund derinde.

Maria: Åhh nej da, men ja det er måske en fordel hvis folk kommer for tæt på. Hehe:)

/Merete

camilla sagde ...

Den er så smuk :-)

Hald sagde ...

Super fin! Har så sent som i dag, været på ebay for at spejde efter sådan en lille sag... Men har et lille forbehold mht ebay - for de sender fra USA - og det plejer at betyde told ved ankomst til DK. Eller hvad? Hvad er din erfaring? Synes jo ikke der er meget fidus ved at skulle betale ekstra i form af told...
Bortset fra det: tillykke med jakken! :o)

Sif Pumpkin T. Wagner sagde ...

ej nej nej .. hvor er den flot.

Merete sagde ...

Tak skal i have.

Camilla: Jeg fik da lige set på din blog, at du bestemt også har fundet en smuk en af slagsen.

Hald: Min erfaring er at omkring 1/3 af de sager jeg køber bliver taget i tolden og så må jeg jo desværre tage det med. De ting jeg køber på Ebay er ting, som jeg ikke kan få fat i andre steder og så må jeg jo desværre betale told, hvis jeg skulle være så uheldig. I dette tilfælde har jeg kun betalt 21$ for jakken, så der er ikke den store formue jeg ville skulle komme af med. Jeg synes det værste er gebyret på 150,-, som Postdanmark mener de gøre sig fortjent til. Held og lykke med Ebay jagten, hvis du kaster dig ud i det.

/Merete

Natasia sagde ...

Mener, at hvis beløbet er under 80kr, så skal man hverken betale told, skat eller de forfærdelige 155.- til de hårdt arbejdende postdanmark medarbejdere. Men hvis beløbet så løber over 80 - 1150.- skal man betale moms og 155.-

Merete sagde ...

Ja, jeg mener også det er de beløb der udregnes moms og told efter.