lørdag den 23. maj 2009

CARIN WESTER BOOTS AW09

Jeg faldt over dette billede for et par dage siden. Billedet er taget backstage ved Carin Westers AW09 show. Jeg synes de er så smukke og ville være en virkelig fin efterårsstøvle. Ihh de måtte i hvert fald gerne komme hjem og overvintre hos mig.

8 kommentarer:

camillah sagde ...

Jeg er også forelsket i den, lad os håbe det ikke bare er et showpiece.

Merete sagde ...

Ja, jeg har også tænkt om de mon overhovedet kommer til salg, men vi må krydse fingre for at de er til at få fat i til efteråret. De er så fine.

Acie sagde ...

.. de kommer til salg, men ikke præcis i den udformning, for de er et 'knock-off' af en gammel Balenciaga støvle (.. I think).. Der var en masse ballade omkring det lige efter showet til Fashionweek by Berns i Sthlm.. Den 'rigtige' version er tilgengæld endnu finere (imo), så det kan man jo glæde sig til.. Det kan være at det er dem der skal være vinterstøvlen, hvis Acne-basserne alligevel bliver for utrerede:)

Merete sagde ...

Ja jeg kan godt huske at der var noget ballade med det og at der var sendt billeder med af Balenciaga støvlen til produktionen, som vist misforstod og lavede en kopi af Balenciaga'erne. Hvor har du set den "rigtige" version henne, for den ville jeg super gerne se nogle billeder af, så jeg lige kunne danne mig et indtryk af den.

camillah sagde ...

Ja acie hvor har du set den rigtige version henne og hit med et billede?

Sisi sagde ...

Ihh hvor er de lækre, det er da helt sikkert nogle man skal investere i til efteråret ! Hvilke butikker i KBH sælger Carin Wester ?

Merete sagde ...

Weekday og Goggle i elmegade sælger Carin Wester. Jeg ved også at de har det i samsøe samsøe i Illum, men jeg ved ikke om de får støvler og sko hjem.

Acie sagde ...

Åh piger - det er nogle måneder siden jeg så dem og nu kan jeg self ikke finde dem igen (.. jeg troede det måske var Sofi Farhman, men efter at have bladret arkiverne tilbage helt til januar, kan jeg hermed afkræfte den formodning).. I apologize!