fredag den 5. juni 2009

VELVET SNOW CONTEST #2

Vi har, som I allerede ved, fået sponsoreret et par skønne sager fra vore favorit sælgere på Etsy.com, og disse ting vil vi udlodde i konkurrencer. Vi har allerede afsluttet den første, hvor kære Lisa vandt et fint armbånd, som hun netop nu, er ved at beslutte farve på. I vores anden konkurrence vil vi udlodde en halskæde fra Michelle Chang Jewelry.

Michelle laver virkelig smukke og unikke smykker, som vi her på bloggen selv har købt ind af og da vi har set hendes smukke arbejde, ønsker vi også, at forkæle vores læsere med det. I samarbejde med Michelle har vi udvalgt 3 kæder, hvoraf vinderen får 1. Valget står imellem: Skull halskæde i massivt sølv, Skull halskæde i massivt sølv med forgyldt overflade eller Umbrella halskæden i massivt sølv.

Photobucket

For at vinde en af disse smukke halskæder, skal du indsende dit styling forslag (meget gerne visuelt, f.eks. lavet i Paint eller på Polyvore.com) med din favorit halskæde (altså den halskæde du ønsker at vinde). Du må indsende ét forslag med hver kæde, men dog kun ét pr. kæde (dvs. max 3 forslag pr. deltager).

Forslagene skal sendes til: velvetsnow@live.dk inden d. 15. juni kl. 20.00

Herefter vælger vi en vinder, og poster det bedste stylingforslag på bloggen.

Hvis du ikke kan vente på, at konkurrencen slutter, så kan du finde Michelle Chang's fine smykker her.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej :)
jeg har netop sendt mit bidrag til konkurrencen - men da det er lavet og sendt over polyvore tænker jeg, at der måske er en chance for, at det kan ende i mappen med spam.. bare så i er opmærksomme på at det ikke er en ond virus, men bare fra mig :)

Ellers tak for en rigtig god og inspirerende blog!

Ditte sagde ...

Anonym: Vi lurer spam'en igennem dagligt, så vi skal nok fange den, hvis den ender der. ;)

Ditte sagde ...

Anonym: Det ville dog være rart, hvis du lige sender os en mail, så vi har en mail adresse, hvor vi kan få fat på dig ;)

Anonym sagde ...

Det er klart... jeg gør det med det samme :)