torsdag den 25. juni 2009

IT'S TIME TO SHOW YOU // MY NEW BALENCIAGA DARLINGSJeg fortalte tidligere, at jeg havde købt noget mere, udover den Bordeaux '05 city, og ja, det er en af de tasker jeg har ønsket mig i flere år, nemlig en Oval '06 i sort! Jeg fik et godt tilbud og valgte derfor at slå til. Ovals kommer ikke sådan forbi mange gange i løbet af en levetid. Jeg kan jo altid sælge videre, hvis jeg ikke får den brugt. Hvilket jeg dog er sikker på, jeg vil.

12 kommentarer:

M. of 2985pieces sagde ...

yey!i am so so happy that you finally decided to put a google translate.i have been a fan of your blog for months but only browse the great photos, now i can read your posts. thanks!:)

Tine sagde ...

Hej Ditte.
Er det ikke nogen gange svært/hårdt/irriterende at være overvægtig og samtlidig fashionable?
- Trendsættere forbindes jo ofte med åle slanke piger..

Ditte sagde ...

M: It's been here since we started in february? :D But I am very happy that you found it, and you like our blog, we like yours too ;)

Tine: Ved ikke helt, hvad du vil med dit spørgsmål. Men det er da ikke altid nemt ikke at være et nips. Men hvad modeverdenen dikterer er mig ligegyldigt. Jeg følger ikke alle deres 'regler' eller trends alligevel. Mavebluser ville ikke være min kop te, selvom jeg var et siv. :) Det er jo desuden heller ikke nemt, når det er den anden vej. Se bare Ingrid fra Anywho. :) Jeg tror, at mange derude sætter pris på, at jeg ikke holder mig tilbage, selvom jeg ikke er den gængse model størrelse. :)

Anonym sagde ...

hvor køber du dine bal tasker?? jeg har ledt efter en oval på ebay og trendsales uden held :(

Ditte sagde ...

Anonym: Jeg solgte min emerald på ts, så den har lige været der i hvert fald ;) Og den sorte fik jeg gennem en ts bruger, men den nåede kun at være på i nogle timer, før vi havde en aftale. Den emerald fandt jeg i sin tid på ebay. :) Min ink købte jeg gennem en veninde for 2 år siden. :)

Tine sagde ...

Øv, øv formulerede mig nok lidt forkert. Jeg synes det er kanon fedt du blogger, og jeg kan lide din stil :) Super modigt at gå "mod strømmen".

Ditte sagde ...

Tine: Helt i orden, blev slet ikke stødt over dit spørgsmål ;) Undskyld, hvis det virkede sådan i mit svar. :)

Jeg var bare i tvivl om, hvad du egentlig mente og hvor du ville hen :D skrift kan nemt misforstås.

Anonym sagde ...

uden at det skal misforstås på nogen som helst negativ måde, så synes jeg at det er super fedt at du ikke ligner Ingrid fra anywho - jeg kan som læser 100 gange bedre relatere til dig og samtidigt se, at det er muligt at bære adskillige trendssuper flot selvom man ikke er et såkaldt siv :) Så thumbs up for dig og din stil, Ditte :)

Ditte sagde ...

Anonym: Mange tak :) Heller intet negativt herfra om Ingrid. Det var bare fordi jeg har set kommentarer på deres blog, som ikke altid var positive, så derfor smed jeg lige det eksempel på banen. :) Ville nogen gange ønske jeg havde meterlange ben! Mine er nærmere noget ala 80 cm. :S Nederen. Mon de overhovedet er så lange?! Må straks måle mine ben. :P

Stumtjeneren sagde ...

Åhh hvor er de altså fine!!! Dine jævnlige flashings her har fået mig til seriøst at overveje at investere i en..

Mht. modelstørrelser, så synes jeg det er vidunderligt at der alligevel er en del bloggere som ikke er super tynde - det kan give en et skub til at have ting på man ellers ikke ville. Desuden så handler det jo om stil og ikke om kropsbygning :)

Anonym sagde ...

din er stil er også 1000 gange federe end anywho-ingrids!!!

Ditte sagde ...

Stumtjener: Det kan jeg kun anbefale dig, jeg er rigtig glad for mine!

Anonym: Mange tak, er glad for du kan lide min stil. :)