tirsdag den 30. juni 2009

WHO CAN I TRUST WITH MY SHOES

Jeg har efterhånden 4 par sko, som skal en tur til skomager og have lidt kærlighed og en gummisål, men jeg synes der lidt langt til min sædvanlige skomager, som jeg ellers altid sætter min lid til. Måske I kunne anbefale en skomager, med blide hænder og en forkærlighed for sko, som meget gerne må ligge på enten Vesterbro,Frederiksberg eller Nørrebro?


10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der ligger en ret god en på Værnedamsvej, jeg kan selvfølgelig ikke lige huske, hvad den hedder, men det er et lille sted, som ligger i enden mod Gl. Kongevej!!

-Camilla

Annemette sagde ...

verdens bedste skomager: Rosenberg Skomageri, Gl. Kongevej 154

Han kan fikse alt :)

cirkushjælpeløs sagde ...

Åh, det er vigtigt spørgsmål! Flytter snart til København, så jeg må vist følge med her. Jeg stoler IKKE på de der nøgle-/hælebar steder!

julie sagde ...

Ellers er ham der ligger på ved nørreport st lige efter baresso på den modsatte side helt fantastisk og ikke mindst hurtig..:-)

Stumtjeneren sagde ...

Jeg er fuldstændig enig med Annemette i Rosenberg på Gl. Kongevej - den er, udover at være sindsyg god også virkelig fin.. sådan oldschool-agtig.

Anonym sagde ...

Og endnu en tilslutning til Rosenberg på Gl. Kongevej. Han er VERDENS bedste skomager. Ikke billig, men heller ikke for dyr - Og det han laver VIRKER og HOLDER. Og man kan altid komme tilbage, hvis fx. en blokning skal øges uden beregning.
Og at han og hans kæreste/kone er super søde og at de har bolcher trækker jo helle rikk ned ;)
Christine

MIRA sagde ...

Jarlen's - Nørrebrogade 35 :-)

Merete sagde ...

Alletiders. Tusind tak for jeres hjælp. Nu kan jeg med ro i sindet aflevere dem. Hvor dejligt, at I har kunne hjælpe. Jeg tror jeg vil prøve Rosenberg og skønt at de også har bolsjer

e-marie sagde ...

Jeg vil helt klart anbefale Jarlens på Nørrebrogade ... Hælebarene ved Kultorvet og Kristen Bernikowsgade og gode til småting ... nye hælflikker osv. Men når der er tale om større operationer, er Jarlens rigtig god ... og så er han super sød!

Merete sagde ...

Dejligt med ekstra info. Det har virkelig været en stor hjælp og dejligt at der også er en god skomager på Nørrebro lige hvor jeg bor. Det skulle jeg have vidst:)