onsdag den 17. juni 2009

I SURE WOULDN'T MIND THESEProenza Schoulers sko (og tasker) fra ss09 er fabelagtige. Og ja, nu er en del af det nedsat rundt omkring. Jeg fandt disse enormt skønne sko her.

7 kommentarer:

Stumtjeneren sagde ...

Hej Ditte, jeg så den PS taske, du har postet i flere af desirable outfit-postene på tilbud på mytheresa igår.. jeg kunne dog ikke helt lure om det var den store de havde - du har garanteret selv set den, men hvis ikke så er tippet hermed givet videre :)

/CLara

Ditte sagde ...

Hej Clara.
Mange tak fordi du gider skrive den slags, det er super dejligt ;)
Men ja, jeg så den derinde, og den er der desværre kun i koral. Og den bliver jeg for hurtigt træt af.

Desuden er jeg gået lidt amok, så må hellere lade være. :D

Mvh. Ditte

cirkushjælpeløs sagde ...

Åh ja, der er MANGE ting på Mytheresa som mit klædeskab godt kunne tænke sig (inkl. disse sko!). Bliver dog altid små-nærig i udsalgstider. Jeg venter altid til tingene bliver sat lidt længere ned i pris, men så bliver de jo udsolgt! Er dog i gang med at stalke en YSL Downtown og en PS1 clutch...

Ditte sagde ...

Cirkushjælpeløs: Ja, det gjorde jeg også sidste år, og ja, så gik jeg glip af alting :S Man skal ikke vente for længe. :(

Kathrine sagde ...

Hej Ditte!
Jeg har brug for din hjælp!
Jeg har efterhånden fulgt med i din blog længe, og har lagt mærke til at du ofte blogger om dine e-bay køb. Jeg har netop forelsket mig i en pung fra Marc Jacobs på e-bay til sølle 300 kr. Men ved du hvordan det står til med moms og told?
Jeg håber at du kan hjælpe mig.

Anonym sagde ...

De er SÅ fine

Ditte sagde ...

Hej Kathrine.
Hvis posten tager din pakke ud til kontrol, så vil der komme 25% moms på, told kommer først på pakker med værdi over 1000,-. Jeg mener desuden, at de tæller portoens værdi med. Men denne har jeg ikke helt grejet endnu. Jeg betaler bare :D Men der kommer også gebyr på, på 150,-. :)
Så indimellem skal man lige overveje, om man synes det kan betale sig. :)
Mvh. Ditte

Anonym: Ja, er de ikke skønne!