tirsdag den 23. juni 2009

3.1 PHILLIP LIM NEVER FAILS

Overskriften er selvfølgelig med visse forbehold, men jeg synes godt nok, at han laver skønne sager. Hvilket mit indlæg i går vist også indikerer, så er jeg vist lidt gået i Phillip Lim-mode. Jeg læser lige nu op til min eksamen på fredag, hvor jeg også skal aflevere opgave, så jeg er vist ikke selv så inspirerende i disse dage. Jeg holder mig dog oppe, ved at sige til mig selv, at det snart er ferie og puh, jeg synes, at jeg trænger til det. Det blev heller ikke til noget Sankt Hans bål her til aften, men bare en enkelt is og gå-tur med min kæreste.
Jeg har haft disse billeder af denne fine kjole liggende på min computer længe og i lørdags faldt jeg sørme over den i Pede & Stoffer. Her var den sat ned med 40 % (så vidt jeg husker) og kostede så 2460,-. Det er stadigvæk en høj pris, så det bliver nok kun ved drømmen, men den er nu altså fin.(TFS)

7 kommentarer:

Caroline sagde ...

Hvem er ikke gået i Phillip Lim mode?
Jeg elsker ham også!! :D Så smukt, så smukt.

/Caroline

Lisbeth sagde ...

Hvor ER den skøn - og så bliver den jo kun smukkere sammen med skoene på det nederste billede.

Camilla sagde ...

ja den er super fin :)
kan forresten se at billede er fra tfs? ved du hvordan man bliver medlem, for synes ikke helt jeg kan finde ud af hvordan jeg bliver det, selvom jeg har prøvet ? :)

Ditte sagde ...

Camilla: Man skal inviteres for at blive medlem af TFS. Denne invitation skal være fra et allerede eksisterende medlem. :)

Camilla sagde ...

okay tak :)
er det muligt at du kunne invitere, medmindre det er noget bøvl :)? kunne nemlig meget godt tænke mig at blive medlem, da jeg godt kunne bruge det i forbindelse med min blog :)

Ditte sagde ...

Camilla: Send os en mail, så kan vi måske finde ud af noget. Man står inde for dem man inviterer, så inviterer ikke sådan vidt og bredt nemlig. :)

Anonym sagde ...

if you like philip lim you should check out ADAM at shopadam.com!