torsdag den 4. juni 2009

OUTFIT // FABRIC SHOPPING WITH MOM

Photobucket

Skindjakke Blackscissors/Ebay, Jeans Topshop, T-shirt Topshop, Ballerina Sko Chloé, Halskæde H&M, Ringe Vintage, Vivienne Westwood, Taske Balenciaga, Tørklæde Rabens Saloner

I går var jeg hjemme det meste af dagen, og om eftermiddagen var jeg ude og købe stof ind sammen med min mama. Hun har gang i nye spændende projekter, og hun spurgte derfor efter min hjælp. Vi var også et kort smut i H&M, jeg hev dog intet med hjem, men fandt lidt til min mama.

13 kommentarer:

Miss Maybe sagde ...

Labert Ditte. Jeg har samme tørklæde og er også helt vild med at kombinere det med sort - og gerne læder, som du også gør!

Ditte sagde ...

Mange tak søde ;)
Ja, jeg elsker jo sort. Og tørklæderne kom lige ind ad døren i går, så det røg på. Var egentlig ikke helt sikker på farven, men det var heldigvis ret fint. :)

Miss Maybe sagde ...

Jeg var også lidt skeptisk over farven, da jeg bestilte, men blev virkelig positivt overrasket, da jeg modtog. Har de samme to farver som dig, og har virkelig brugt dem meget!

Ditte sagde ...

Jeg havde jo så set dem i forvejen, så vidste hvad jeg gik ind til. Men jeg syntes bare ikke, ved første øjekast at det pudder klædte mig. Men jeg er egentlig meget glad for, at det var de to jeg snuppede. Jeg har jo så også new smoke i forvejen, og det pink var jeg slet, slet ikke vild med.

Skumfidus sagde ...

Elsker dine sko!

Anonym sagde ...

hej,
er stor fan af jeres blog, og har især lagt mærke til alle jeres fine balenciaga tasker; har selv ønsket mig en balenciaga taske i lang tid og ville høre om I ved hvor det er bedst og billigst at købe dem? er der nogle steder på nettet hvor man kan spare penge, men som samtidigt er sikkert?

Mvh Michala

Ditte sagde ...

Skumfidus: Mange tak! Jeg elsker dem også. :)

Michala: Mange tak ;) Jeg har købt alle mine brugt, en del af dem over ebay og så over ts. Jeg har ikke givet nypris for nogle undtagen mine oval clutches. En work med GH koster 12.500,- i Holly, en Pom Pom (som jeg har med på billedet) koster det samme. En city koster vist 8.600 med RH, som er det lille hardware. :) Du kan ikke være sikker nogen steder på nettet, kun de autoriserede butikker, men de tager jo fuld pris. Du er dog velkommen til at sende mig en mail, hvis du finder nogen. Jeg kan som regel se det på et øjeblik og ellers ved jeg, hvor jeg kan tjekke dem. :)

Anonym sagde ...

ok, tusind tak for svar, og for muligheden med at få dem tjekket :) jeg vil holde flittigt øje med ebay og ts.
/Michala

Ditte sagde ...

Du kan være ret sikker på ts, min veninde Mira er moderator og tjekker Balenciaga flere gange dagligt, og hun ved, hvad hun skal kigge efter. ;) Ebay er straks værrere :)

Kathrine sagde ...

Hej Ditte. Jeg har lige et spørgsmål angående din black scissors jakke. Jeg overvejer selv på det kraftigste at bestille en, men jeg har lidt svært ved at vurdere om den har et mat eller shiny finish? Og slap du for at betale told for din?
Super fed blog btw.
Kærligst Kathrine.

Ditte sagde ...

Hej Kathrine

Min havde shiny finish, meget endda, lidt for meget ;) Det er dog afhængigt af farve tror jeg. :)
Min blev ikke taget i tolden nej. :)

mvh. Ditte

Kathrine sagde ...

Tak, for det hurtige svar! Men øv øv. Havde sådan håbet at den mere hældte til det matte look. Det er ikke sådan at din har mistet noget af sit shine i brug?

Ditte sagde ...

Jeg havde den ikke ret længe, brugte den max 10 gange. Jeg overvejer dog en grå i ruskind eller en i olivengrønt skind. :)