søndag den 7. juni 2009

OUTFIT // STRIPES & STUDS

Photobucket

Photobucket

Jeans Topshop, Strik H&M Trend, Taske Balenciaga, Sko Chloé

8 kommentarer:

jeanne sagde ...

Åh jeg elsker dine sko :)

Stine M.H sagde ...

Nøøj en lækker strik. Mhm den er fin.
- Stine
www.the-fashion-wall.blogspot.com

Ditte sagde ...

Tak Jeanne, de er desværre ved at blive lidt halv slidte, og jeg elsker dem så meget, at det bliver hårdt den dag de afgår ved døden :(

Stine: Mange tak ;)

MOMO sagde ...

Deeeejlig strik ..

ouafa sagde ...

Elsker strik-børge. Må lede efter ham så snart jeg kan slippe for at være lænket til matriklen. Bruger desværre slet ikke rigtig mine sko - har haft dem på 2 gange?! Må i gang med at gå dem til ASAP - de ser jo altid super cool ud på dig!

Ditte sagde ...

Ej, kære Ditte! Få så de sko på! De er SÅ skønne, gid jeg havde et par mere. :) Godt du købte dem i sin tid, ellers havde jeg aldrig fået dem, tak ;)

Strik-børge har hvidt mærke i nakken og koster 349,-. Så har du lidt at gå efter. Skriv, hvis jeg skal se efter den de har heroppe i str. s ;)

ouafa sagde ...

Du er så velkommen! Det er det jeg er her for - at lede dig i fordærv;-) Og takker dig for de mange gange du har returneret tjenesten! Godt vi kan følges på vejen ned:-D JA! Skal altså have dem på - snart!

Tak for tips! Det er da en overkommelig pris. Og tusind tak for tilbudet om at kigge for mig. Tjekker lige snarest om de har den i min lokale - ellers kan det være jeg lige skriver til dig:-)

Kram

Ditte sagde ...

Hehe, ja, det er rart at vi kan lede hinanden i fordærv. :D

Du skriver bare, hvis det bliver nødvendigt. ;)