søndag den 14. juni 2009

OUTFIT // B-DAY PARTY AT SARAH'S

I går var jeg til fødselsdag hos min gode veninde Sarah, men jeg sprang byturen over, for i dag har den så stået på læsning og her til eftermiddag skulle jeg på arbejde. Det var, som altid i selskab med mine dejlige veninder, en skøn aften og I kan da lige få et outfit billede derfra.

Photobucket
Kjole Day Birger et Mikkelsen, Tankkjole Samsøe, Læderjakke Zara, Sko Acne, Taske Prada,Tørklæde A. McQueen, Ringe Anne Black m.fl., Armbånd JCK (I want to be the girl with the most cake) & pico

3 kommentarer:

ouafa sagde ...

Åh, hvor er Prada-pigen altså lækker Merete! Sender altid din clutch en tanke når jeg ser SATC - det var da godt den i det mindste kom med i extended cut versionen! Den er jo alt for laber til at blive udelukket!

Lisbeth sagde ...

Lækkert outfit Merete - og teksten på det armbånd er da simpelthen SÅ meget mig, at jeg bliver nødt til at gå på jagt efter det nu.

Merete sagde ...

Ouafa: Nej, jeg har heller ikke et øjeblik fortrudt jeg kastede mig over den. Og ja hvaqd var det for noget med at klippe den ud af den de viste i biffen. Jeg sad jo og ventede på at jeg kunne spotte den:)

Lisbeth: Jeg kunne heller ikke stå for teksten på det. Jeg mente nemlig også at det passer lige til mig.

/Merete