torsdag den 4. juni 2009

BUY // PRADA GLACE MESSENGER BAG

"Ja, altså jeg har jo allerede clutchen, så messenger tasken er altså overkill". Det var de ord jeg sagde til mig selv, da jeg faldt over denne taske. Nu kan I jo så se her at det ikke helt holdt. Så jeg kastede mig hovedkuls ud i den alligevel og tænkte at jeg ville kunne sælge den igen, hvis den alligevel ikke var noget. MEN, det var den. Den er virkelig fin og har ikke samme nuancer, som min clutch. Ihh hvor SP pengene dog kom belejligt:)

I dag var jeg så til frokost med et par veninder for at fejre en af vores veninders fødselsdag. Det tænkte jeg så var den perfekte anledning til at lufte "Pradapigen 2" for første gang.

Photobucket

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fin taske. Jeg tænkte på, hvor køber du dine Balenciaga tasker henne? (for du har vidst et par stykker eller noget ;) )

Og hvad er priserne på dem? Jeg vil rigtig gerne have en stor, men har på fornemmelsen af at prislejet ligger på omrking 8000kr?? Am i right?? Og det har jeg desværre ikke råd til nu.

Anonym sagde ...

Tillykke med købet - den er super flot! Hvor er den købt henne?

Natasia sagde ...

Super mange gange Tillykke!!! Hvor er den smuk. Vil så gerne have fingre i clutchen!

Miss Maybe sagde ...

Hvor er den bare smuk. Tillykke med den Merete! Synes ellers, der kan være langt mellem de labre Prada-modeller, men du har da forstået at finde guldkornene!

Anonym sagde ...

Hvad var prisen? Og hvir købte du den?

Louise sagde ...

Jeg synes der er mange der taler om de såkaldte SP-penge - det kan godt være det er lidt dumt, men hvad er det?!

Fiiin taske, bortset fra det:)

Annamette Fuhrmann sagde ...

Mand hvor er den bare lex. Hvad gav du for den og hvor fandt du den henne?

Merete sagde ...

Tak skal I have, jeg er virkelig også rigtig glad for den. Jeg var så heldig at købe den brugt af en Purse forum bruger, så fik den til en ret god pris.

Anonym: Både Ditte og jeg har en del Balenciaga. Vi har købt dem igennem TS, TPF og Ebay. Men vær obs på at der er en masse fakes rundt omkring. Prislejet varierer meget alt efter hvilken model det er du er interesseret i. Håber det kan hjælpe dig lidt på vej.

Natasia: Tak skal du have. Jeg knuselsker også min clutch fra samme serie, så tænkte at denne også vil blive et hit hos mig.

MissMaybe:Tak og nej, det er absolut ikke hver gang Prada er helt heldig med deres modeller.

Louise: Det er en opsparing, som man, hvis man har været i arbejde, automatiosk har indbetalt til i periode 1998-(så vidt jeg husker) 2003. Disse kan man så få udbetalt nu. Du modtager et brev fra ATP hvis du har en SP opsparing.

/Merete

Louise sagde ...

Nårh okay, så forstår jeg bedre:)

Mange tak for svar!

Anonym sagde ...

Jeg har lige været inde på TPF's hjemmeside. Den kendte jeg slet ikke til. Men det ser rigtig godt ud! Men kan man være sikker på at det er den ægte vare, "bare" fordi der bliver lagt links ud til bla. Ebay osv.? Nu har jeg bare lige kigget hjemmesiden hurtigt igennem, men der er måske nogle små fif til, hvordan jeg kan komme uden om fuperne?? Måske du har nogle små tricks ;)

Ditte sagde ...

anonym: Du kan ikke være sikker på ægthed, da mange poster links for at få hjælp til at få taskerne tjekket. Så læs indlæggene godt igennem, og post evt. links i: 'Authenticate this...' trådene. :) Så vil de hjælpe dig der.