fredag den 5. juni 2009

OUTFIT // SNAPSHOT AGAIN

Photobucket

Photobucket

T-shirt Summoning The Storm/The Mountain/Ebay, Jeans Topshop, Sko Chloé, Taske Balenciaga, Halskæder H&M, Ringe Vintage


I dag har jeg farvet bunden af mit hår, det var efterhånden tiltrængt og jeg var faktisk begyndt at tvivle på min hårfarve. Men nu den er fikset er alt godt igen. Jeg skal snart klippes, og har endnu ikke besluttet mig for, hvad der skal ske. Men det bliver nu ikke noget vildt. Der var Day&Night halløj i Aalborg i dag, så jeg var inde i byen med min mama. Jeg var i H&M og mødte, som jeg plejer, nogen jeg kender. Denne gang var det min veninde Tanja, vi fandt et par fine sager til hende og jeg fandt lidt til mig selv og Merete også, dem viser jeg senere.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

fiiint outfit!
Jeg tænkte på, nu hvor du skriver at du har fået farvet hår, om i ikke også ville være så søde at vise jeres smukke ansigter på nogen af billederne med dagens outfit :) Nu har jeg fulgt bloggen i et stykke tid nu og har ikke rigtig nogen fornemmelse af hvordan i ser ud :D (udover det billed ved jeres navne) .. måske en lidt underlig kommentar, men det ville være hyggeligt at se jeres ansigter en gang i mellem.

xo Catherine

Ditte sagde ...

Hej Cathrine.
Mange tak for din besked. Det er noget Merete og jeg pt. arbejder på, at gøre bedre. Merete flasher allerede ansigt på en del af hendes posts, og jeg har for nyligt postet billeder fra en fest jeg var til, sammen med Camille fra Clamour for Glamour. :)
Men som vi netop talte om i dag, så er ingen af os modeller :D
Jeg bor selv i en lejlighed, hvor lyset ved mit spejl desværre er enormt dårligt. Derudover finder jeg billeder, hvor man glor ind i et spejl enormt kiksede, derfor klipper jeg ansigtet fra. :)
Dog arbejder jeg på, at få mit kamera op og køre, så jeg kan bruge selvudløser. :)
Det handler kort sagt, om vores muligheder for at få taget billederne. :)
Mvh. Ditte

Anonym sagde ...

Hej Ditte.
Mange tak for dit svar, jeg forstår dig fulstændig, og har det helt på samme måde :D
syntes bare det kunne være hyggeligt en gang imellem :D
hilsen Catherine

Ditte sagde ...

Det var da så lidt ;)
Vi skal nok se, om det ikke kan blive lidt oftere ;)