lørdag den 13. juni 2009

WE FOUND WHAT WE HAVE BEEN SEARCHING FOR!!

Merete og jeg har begge ledt efter en nude tank kjole i evigheder. Topshop, H&M, Gina Tricot osv. er blevet gennemsøgt, og den rette havde stadig ikke fundet vej til vores garderober. Men så modtog vi en mail, om en ny webshop åbning, nemlig Legend Style. Philip Lotko og Daniel Brix tilbød os en vare fra shoppen, og vi faldt jo begge straks for den nude tankkjole, da vi har ledt længe. De er nu på vej til os, og vi kan ikke vente med en anmeldelse, forhåbentlig en rigtig god en af slagsen!

Det er denne tankkjole vi har på vej med posten.

Photobucket Photobucket Photobucket

Hvis du, ligesom os, mangler en nude tankkjole, jamen så kan du finde den her.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

hej ditte.
jeg var inde på din gamle blog igår og så noget om topshop efterårs collection. men kunne ikke finde linket idag? håber du kan hjælpe. Kh Laura

Ditte sagde ...

Hej Laura.
Det siger mig umiddelbart ikke lige noget, kan du uddybe lidt mere, hvad indlægget handlede om, og evt. hvilke billeder der var?
Mvh. Ditte

Anonym sagde ...

Hej Ditte.
jeg kan egenligt ikke huske det, men der var et par billeder du havde skrevet at det var nogle af de ting du havde udvalgt. Og at hvis hvis man ville se flere billeder fra deres nye efterårs collection kunne man klikke på et link. Og efterårs collection stod med to bogstaver og så 09 ligesom ss09. Håber det siger mere (:

Kh Laura

Ditte sagde ...

Hej Laura.
Jeg skal se, hvad jeg kan finde til dig ;)
Mvh. Ditte

Ditte sagde ...

Hej Laura.
Jeg har nu gennemsøgt den gamle blog, men synes ikke, at jeg har skrevet et indlæg, som det du siger. Så kunne slet ikke finde noget. Desværre.
Mvh. Ditte