tirsdag den 2. juni 2009

CONSIDERING // ANOTHER LOUIS VUITTON LEOPARD PRINT SCARF

Photobucket

(louisvuitton.com)

Jeg overvejer at købe dette fine tørklæde fra Louis Vuitton, som jeg har taget et screenprint fra Louis Vuitton's side. Jeg har allerede det i 'originale' leopard farver, og jeg er super glad for det. Dette er noget mere lyst og feminint, men tror nu alligevel det ville passe fint ind i min garderobe. Jeg har talt med LV og de ved endnu ikke, hvilke farver der kommer hjem og hvornår. Så derfor er ventelisten endnu ikke åben.

Der kommer 4 forskellige farver: Pale Rose, Ebene, Bleu Nuit og Parme. På billede ses Pale Rose, Ebene skulle eftersigende være meget mørk brunt, Bleu Nuit er mørkeblåt med fuschia pletter og Parme skulle være lyselilla.

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad koster de sådan cirka? Jeg har nemlig vært forelsket i alle de tidligere versioner, men har ikke lige fået undersøgt prisen:)

Annamette Fuhrmann sagde ...

Hej Ditte. Er det samme materiale som det andet LV tørklæde du har. Og ved du iøvrigt, hvor man får fingre i det og hvad der er fair pris, hvis jeg finder det brugt?
Hilsen Annamette

Ditte sagde ...

Anonym: De koster ca. 3500,- pt.

Hej Annamette :)
Ja, de skulle være lavet af det samme som de andre, det brune er stadig i handlen, så det kan du stadig få hos LV, det fakes desuden i stor stil, så pas på, med at købe det brugt. Jeg har en veninde der lige har købt et brugt til 2500,-. :)
Håber du har det godt.
Kram Ditte

Annamette Fuhrmann sagde ...

Hej igen Ditte
Har det godt tak, håber også du har det. jeg et p.t. højgravid, så det er godt at følge med i bloggen, så man trods alt kan drømme lidt. Der burde være cool blogs som din, med mode til gravide. Med fede accesories. Hvis jeg skriver til velvet snow mailn får du så også den?
Mht. LV som din veninde købte, hvor har hun så købt det? Og hvordan ser man liiiige om det er fake? Er ikke så velbevandret på Ebay etc.

Og hvor køber man et nyt, hvis det stadig er i handlen?

Kh
Annamette

Ditte sagde ...

Hej igen,
Ja, merete og jeg deler den mail, så du kan sagtens skrive til mig der. :)
Jeg ville købe det fra nyt i LV butikken på strøget, deres nummer er: 33151022. Så kan du høre dem, hvornår de får et brunt hjem igen.
Min veninde fik det igennem en veninde, som hun ofte køber ting af. Desværre.
Jeg ville holde mig væk fra ebay, der er chancen for et fake for stort.
Mvh. Ditte

Ditte sagde ...

Og tillykke med graviditeten ;)

fashionism sagde ...

Jeg ville også holde mig fra ebay, men ikke af samme grund som Ditte, har aldrig et et fake der inde, men derimod sælges de til OVERpris men henvisning til ventelisterne der hos LV. Så en der ville have 1000 dollars for hendes. Det er jo for vildt.

Ditte sagde ...

Selvfølgelig Camilla. Men regnede egentlig med, at det var en selvfølge, ikke at betale overpris, når det stadig kan fås i butikken. :)

fashionism sagde ...

Nej jeg forstår heller ikke hvorfor nogle betaler overpris, de har jo hele tiden kunne fås (de gamle modeller) man har bare skulle vente lidt. Men det har så været deres bevæg grund for at sælge det til overpris. Tror selv jeg skal kigge lidt på de nye farver.

ouafa sagde ...

Uh, Ditte! Skønt, SKØNT indlæg! Jeg havde jo ingen anelse om, at der kom nye farver nu - håbede meget, men havde ikke fået tjekket nærmere op på det. Hvor er det fint det på billedet - glæder mig også til at se det mørkebrune. Er det meget mørkt kunne det godt være lige i skabet til min øvrige garderobe.
Elsker jo mit violet - som var din fortjeneste at jeg fik fingrene i:-)
Kram

Ditte sagde ...

Hej søde,
Ja, det var godt du fik det violet! Og dejligt, at du er glad for det.
Jeg skal helt sikkert have et nyt. Pt. er jeg på enten det Pale Rose, eller det Bleu Nuit. Men nu må vi se, for jeg har ikke set Ebene og Parme endnu. :)
Kram