lørdag den 20. juni 2009

FRIIS & CO. FAVORITES

Jeg var jo som sagt inde og se Friis & Co.'s showroom i går. Det var helt sikkert et besøg værd. Vi blev vist rundt, set kommende kollektioner og hygget med Somersby. Vi blev taget meget vel i mod og jeg har bestemt fået øjnene op for, at Friis & Co. er meget mere end de engang så famøse kronetasker. Vi fik fortalt at de prøvede at slippe af med dette image og det synes jeg bestemt, at de er sluppet virkelig godt fra.

Photobucket
(billede udlånt af Acie af mig der står og gramser sko)

Der er allerede begyndt at dukke billeder op i blogland af de fine sager, som vi så hos Friis. Så her får I et indblik i mine favoritter. Heriblandt er disse tre modeller, som er overstrøet med fine nitter(dem kan man aldrig få for mange af). Jeg synes kombinationen af det pudder ruskind og guldnitter er skøn, så måske de var et godt bud på en ny stillet til mig:) Alle disse tre modeller kommer i butikkerne til oktober/november og der kommer en masse andre fine modeller, så der er mere at glæde sig til.

Photobucket

Og så til en støvle, som jeg meget gerne vil have på når jeg træder efteråret i møde. Støvlen kommer i butikkerne til august/september.

Photobucket

13 kommentarer:

Fuglen sagde ...

Superflot støvle den nederste - dejligt at se, at de giver den gas..

Merete sagde ...

Ja, jeg synes også den støvle er skøn og ja de har virkelig fået nogle fantastiske modeller på programmet her til efteråret.

Trine sagde ...

Wow. De flade med nitterne er godt nok fine.

Signe sagde ...

wow nogle lækre ting, håber jeg kan få fingrene i et par sko eller to når de kommer i butikkerne. Friis & CO plejer ellers mere at være noget for min 13 årige lille søster ;)

Merete sagde ...

Trine: Ja de flade med nitterne er virkelig fine.

Signe: Jeg er også virkelig positivt overrasket. Der var rigtig mange af skoene som jeg sagtens kan se passer ind i min garderobe.

/Merete

Camilla sagde ...

elsker de flade pudderfarvede med nitter og de nederste støvler. de måtte gerne lige flyve ind i min efterårsgarderobe . haps!

Anonym sagde ...

Ej jeg elsker heelsne til venstre. Kan man købe dem på købmagergade?

karla sagde ...

der er lidt emma cook for topshop over de støvler dér. lækkert!

Tigeren aka Chau sagde ...

Friis har virkelig oppet sig på de nye styles som du har vist.
Støvlerne er klart mine favoritter. Hvad kommer de til at ligge i prisleje?

Merete sagde ...

Anonym: De er også virkelig fine. De kommer først i butikkerne til oktober/november, men jeg er ret sikker på, at de kommer i deres butik i købmagergade til den tid.

Karla: Ja det har du faktisk ret i. Dem nåede jeg desværre aldrig at få fat i, selvom jeg savlede over dem. Dejligt at der nu kommer et altenativ.

Tigeren: Jeg er også helt vild med de støvler. De kommer så vidt jeg er orienteret til at koste 1050,- i butikkerne.

/Merete

Tess [Stylish-B.se] sagde ...

Friis heaven.

Tigeren aka Chau sagde ...

hej Merete,
ved du om de grå støvler er kommet i butikkerne?

Har du dem i forvejen? tænker om de er dejlige at have på?

/Chau

Merete sagde ...

Hej Chau

Nej, jeg har ikke selv fået købt støvlerne, da de er kommet i butikkerne senere end ventet. De skulle så vidt jeg ved først komme her i oktober.

/Merete