torsdag den 13. august 2009

BUY // WE JUST CAN'T GET ENOUGH OF ACNEDa vi var i Sverige, Merete, Camilla og jeg, fortrød jeg enormt, at jeg ikke tog den fine Acne 'Dressy' kjole med hjem, ligesom Merete gjorde. Men i dag fandt jeg den på Stylepaste.com, og endda nedsat med -50%. Der er stadig en tilbage i sort str. 38 og to tilbage med skrift i str. 36 og 38, begge med -50%. Den sidste hænger desuden til fuld pris i butikkerne nu, bl.a. i Illum.

12 kommentarer:

Dominika sagde ...

that's a really nice dress ^^!

Ditte sagde ...

Thank you very much!! :)

papirblomst sagde ...

Tusind tak for tip :) kh

Ditte sagde ...

Papirblomst: Godt du kunne bruge det. Har du hapset en af dem?

Anonym sagde ...

Hej, ved du evt hvordan den er i størrelsen? Synes at kjolen er super fin. Men kan se at den kun er tilbage i str 36, men plejer kun at bruge str 34.

-KL

Ditte sagde ...

KL: Jeg tror den sorte er blevet udsolgt, hvis det er den du mener? Men den anden er der stadig i 36. Jeg mener, at Meretes er en 34, men så stor tror jeg ikke forskellen er? Med mindre det ofte er over skuldrene en 36 bliver for stor? Der skal den jo helst passe nogenlunde. :)

Anonym sagde ...

Jeg så den i den lilla, orange og den med bogstaver. Der var kun lige str 36. Er ret smal i det. Nu må vi se. Men tak for hjælpen:)
KL.

papirblomst sagde ...

@Ditte, jeg skal lige prøve 38eren i morgen, da jeg har glemt om det var 36 eller 38 der sad fint :) Men den er jo så fiiin altså

Ditte sagde ...

KL: nåh ja! De var der også, dem tænkte jeg slet ikke på, da det slet ikke er farver, der matcher mig eller min garderobe :)

Papirblomst: det er den nemlig!! Held og lykken med prøvningen, og lad mig endelig vide, hvordan det går ;)

Anonym sagde ...

Ej, men jeg foretrækker nu den med skrift eller den sorte. Men den sorte er der ikke flere af.. Øv.. Da den er så oversize i det, så tror jeg ikke at der er stor forskel mellem en 34 og 36. Forskellen kan jo være skulderne.. Gid de bar havde den i str 34.

KL

Anonym sagde ...

Åh godt jeg fandt dette gamle indlæg! Ditte jeg tror jeg er nogenlunde din størrelse, men hvad har du taget kjolen i? 40 el. 42?

tak for hjælpen!

Ditte sagde ...

Anonym: Min er en 42. :) Men den kunne godt have været en 40 tror jeg. Det eneste er, at den er meget stram forneden, når man får den, så der skal man kunne komme igennem :D Men jeg har fået den lagt op, så det er den ikke mere. :)