torsdag den 6. august 2009

BUYS // GETTING READY FOR FW '09

Jeg er så småt ved at gøre klar til den nye sæson, som også er min favorit. Jeg har gemt billeder, skrevet lister og forberedt mine indkøb. Ikke at jeg undgår impulskøb helt på den måde, men jeg undgår nok nogle stykker. Jeg har i hvert fald tænkt over, hvordan jeg gerne vil se ud til vinter, og fundet items ud fra det.

Jeg mangler stadig, at finde nogle lækre kjoler, men håber de dukker op inden alt for længe. I går hapsede jeg disse to jakker, da jeg mangler at få min jakke-garderobe opdateret på det felt jeg kalder 'jakker-der-ikke-er-blazere-eller-skindjakker'.

Og det gjorde jeg så med disse to vidundere fra Topshop. Den øverste blev udsolgt i min størrelse hurtigt, men der var kommet en enkelt retur, som jeg så snuppede, og den nederste kom på i går, men blev udsolgt i løbet af dagen. Så jeg turde ikke tage chancen, og nu er de så på vej hjem til mig.

7 kommentarer:

Ditte sagde ...

Wau! Den lyserøde er virkelig flot! Sig til, hvis den ikke er dig alligevel, når du modtager den ;)

Ditte sagde ...

Hej Ditte,
Det skal jeg nok, der er dog allerede en mere på listen, hehe. :)
Mvh. Ditte

MissMuffin sagde ...

Hvor er de fine, de må kunne pifte ethvert kedeligt outfit op:)

katja sagde ...

jeg vil også gerne på listen, jeg var desværre ikke hurtig nok ;-)

knus katja

Ditte sagde ...

Det skal jeg huske Katja ;)

katja sagde ...

har du fået jakken? er den fin på?

knus katja

Ditte sagde ...

Ja, jeg har modtaget jakkerne. Og begge var fine på. Jeg har dog solgt den lyserøde til min veninde, som var den første til at stille sig i køen. :)