mandag den 10. august 2009

BUYS // A KEEPER??

Så fik jeg endelig taget lidt billeder af mine London køb. Det holdt hårdt, for puhhh, det var lidt slemt at starte arbejde igen i dag. Der er heldigvis kun 14 dages arbejde mere, så har jeg en uges ferien inden studiestart. Nå, men tilbage til købene. I London fandt jeg den nude dobbeltradede blazer fra Zara, som jeg faktisk har prøvet en enkelt gang før, da jeg var med Camilla og Ditte i Sverige. Jeg kunne ikke helt se mig selv i den, og jeg havde samme snak med min mor i prøverummet i en af de utallige Zara butikker i London. MEN den var sat ned til bare 250,- danske kroner, så jeg kunne simpelthen ikke lade være. Nu må jeg så finde ud af, om jeg kan få den til at fungere. Er det en keeper?

Det bliver lidt et dobbeltflash for jeg købte også Ramones t-shirten, som jeg her har på under blazeren. Beklager btw håret, men jeg var ude i et regnskyl i morges og det kom sig aldrig rigtig efter det.

Photobucket

Blazer Zara, Jeans Lee, Tee Unknown, Sko Miu Miu, Bælte Zara

16 kommentarer:

Pernille sagde ...

Den er helt sikkert en keeper (efter mig smag), og den passer perfekt til den lidt rå t-shirt. :)

Lisbeth sagde ...

Jeg synes egentlig ikke, den klæder dig særlig godt - du burde i stedet sælge den til mig! ;-)

Du er laber i den, det er helt sikkert en keeper imo!

Nina Vi Lund sagde ...

Er det en str. 34? For hvis du ikke synes, det er en keeper, måtte den gerne havne i min garderobe..

Anonym sagde ...

Du ser rigtig fin ud i dine nye køb! Du har fået kombineret det rå med det lidt finere. Fint look!

Merete sagde ...

Tak skal I have for de søde kommetarer. Det hjælper mig helt sikkert på vej, så jeg kan finde ud af om den skal holdes. Det tror jeg nu den skal. Den skal lige afprøves i hvert fald.

Nina: Det er en XS, så jeg skal nok lige holde Jer opdateres hvis den skal sælges;)

/Merete

Mille sagde ...

Heeeelt klart en keeper! Det er meget fedt at den er nude - det giver et feminint touch til en lidt "Rock Chik" stil - og den har man jo set en del til på det sidste.

Maria sagde ...

Behold den! Jeg tror også, du kommer til at få fint brug for den til foråret.

/Maria

/m sagde ...

Hvor fandt du Ramones-t-shirten?

(fin fin blazer, i øvrigt ;) )

Merete sagde ...

Mille: Ja den giver nemlig et lidt feminint touch til en band tee(og dem elsker jeg at hoppe i), Så ja den ender nok med den får lov til at blive.

Maria: Ja, jeg håber også at jeg bliver glad for den til forårssæsonen, men jeg håber også jeg kan nå at få den på her ind i efteråret. Så skal det bare ikke regne alt for meget;)

/Merete

Merete sagde ...

m/: Hov jeg fik da ikke lige set din kommentar. T-shirten fandt jeg i en lille shop på Portobello road i Notting Hill, men jeg har set de også er til at få på Ebay til en billig pris.

/Merete

Beam Today sagde ...

Synes også du skal beholde den - og så må du gerne fortælle, om du husker om der var flere i den str. - og hvor købte du den? (Skal til London på fredag ;o))

Nina Kristine sagde ...

keeper :)

Merete sagde ...

Beam: Nu får du også lige svar herinde:) Min er en str. xs og jeg så den også i den Zara, der ligger på Regent street i en str. xs, men den havde en stor plet på. Derudover fandt jeg kun den jeg købte. Men det kan da være, at jeg har overset nogle for Zara er ret rodet under udsalg. Jeg krydser fingre for at du har heldet med dig.

Nina: Tak;)

Beam Today sagde ...

Tak for svaret, Merete. :o)

Merete sagde ...

Det var da så lidt:)

jules sagde ...

i have been so consistently impressed by the quality of zara blazers- it looks amazing