søndag den 2. august 2009

OUTFIT // A BEAUTIFUL SATURDAY WEDDING

Jeg var jo som sagt til bryllup i går, lørdag. Det var et smukt, hyggeligt og meget afslappet bryllup med efterfølgende reception i haven i det skønne vejr. Så det blev til masser af dejlig mad og boblevand, og ikke mindst en skøn stemning. I kan lige få et flash af bryllupdagens outfit

Photobucket

Kjole H&M divided, Sandaler Acne, Taske Prada, Tørklæde A. McQueen, Armbånd Pico, JCK &
Lyie van Rycke

12 kommentarer:

Tina sagde ...

Jeg har overvejet den kjole mange gange. Men jeg tvivler på jeg kan bære den ligeså flot som du gør :) Du ser super godt ud!

Mille sagde ...

Ej hvor sjovt! Jeg skal til bryllup her d.22 - jeg har købt den samme kjole for et par dage siden, bestilt en sort clutch med nitter på nettet og har et par sandaler der minder meget om dem du har på....Var ikke sikker på om det var fint nok til bryllup....Men det kan jeg jo se at det er ! Tak for hjælpen :)

Natasia sagde ...

Synes virkelig at den kjole sidder skønt på dig og Prada clutchen giver lige det sidste pift. Sidder stadig fra tid til anden og prøver at finde den, men har desværre ikke hafr heldet med mig endnu.

Merete sagde ...

Tak skal I have for de søde kommentarer. Det er dejligt at høre.

Mille: Det bryllup jeg var til, havde brudeparret lagt op til at det var et afslappet bryllup. Receptionen bliv holdt i haven, hvor der var lagt op til den helt store lounge stemning. Så der synes jeg at den passede fint og så synes jeg nemt den kan dresses både op og ned.

Natasia: Tak;) Ja Clutchen gav det lige lidt ekstra. Det er også sjældent jeg ser den derinde, men jeg krydser fingre for at du finder den derinde.

/Merete

Nanna sagde ...

Åh hvor er den flot - er den fra exclusive? Kan ikke opstøve den her i Århus - vil så gerne eje den

Merete sagde ...

Tak skal du have. Nej, den er bare fra det alm. divided. Den har vist også været på H&M shoppen på nettet, måske du stadig kan være heldig der?

/Merete

Nanna sagde ...

Ok Tak - Ih hvis du nogensinde vil sælge din clutch you just name the price:-)

Merete sagde ...

Hehe, ja men tror desværre aldrig nogensinde den skal videre. Den bliver i hvert fald brugt ofte, men jeg skal bestemt nok sætte den på bloggen hvis det en dag skulle ske.

/Merete

Nanna sagde ...

Må jeg have lov til at låne dit billede til at søge denne kjole på trendsales? Vil så super gerne eje en:-)

Merete sagde ...

Det må du meget gerne, hvis du bare skriver at billede er lånt og hvor fra, så er det helt ok. Håber det lykkes dig at finde den.

Nanna sagde ...

det skal jeg nok og tusind tak:-) Og husk clutch hihi kunne jo være du kunne finansere nye køb og vil gerne give nypris eller over:-) Smil smil

Merete sagde ...

Alletiders.
Jeg tror nu at clutchen bliver slidt op og skal vist ingen steder. hehe, men skal nok huske dig hvis det en dag mod forventning skal videre.