lørdag den 15. august 2009

OUTFIT // TAKING A (SMALL) BREAKBlazer H&M Divided, T-Shirt The Mountain, Jeans Topshop, Sko Chloé, Ringe Vintage, Etsy, Halskæde Pamela Love, Taske Balenciaga

I går var jeg hurtigt færdig med job, og jeg smuttede derfor ind til byen, da jeg havde nogle ting der skulle fikses. Jeg købte ikke noget vildt, kun en neglelak. Den famøse 219 fra Dior i en smuk nude nuance. Jeg havde egentlig ønsket mig den til min fødselsdag, men jeg turde ikke tage chancen, da den begyndte at blive udsolgt rundt omkring. Og så hapsede jeg et tørklæde for min kære mama, men det var også det. Glemte at købe fødselsdagsgave til min bedste veninde, ja - så distræt er jeg pt. Men jeg har heldigvis en uge til at få det ordnet. Så det går nu nok.

4 kommentarer:

Camilla sagde ...

elsker alle ringene!

Ditte sagde ...

Mange tak, Camilla. :)

anna sagde ...

den er så fed den top! hvilken str har du taget den i, for at kunne bruge den som kjole? og hvad hedder den sælger du har købt den af på ebay?

Ditte sagde ...

Hej Anna,
Den jeg har på her er en xl. Den dækker dog kun lige numsen, og jeg ville ikke bruge den som kjole.
Den jeg bruger som kjole er en xxxl, den er dog kæmpe i omkreds, men de bliver blødere ved brug og vask, så den falder fint, og jeg bruger den alligevel med noget over. :)
Jeg kan ikke huske, hvad sælgeren hedder. Men søg på Summoning the storm, så kommer den frem ;)
Mvh. Ditte