torsdag den 27. august 2009

OUTFIT // MATH COURSE IS BORINGBlazer Zara, Tunika Baum Und Pferdgarten, Leggings H&M Divided, Støvler Chloé, Taske Proenza Schouler, Halskæde David & Martin, Ringe Vintage

Jeg går i disse dage på et intensivt matematik kursus, og det endda helt frivilligt. Vi får frisket alting op, før det frygtede statistik semester, som venter forude. Vi starter officielt onsdag i næste uge og jeg er slet ikke opsat på at komme i gang igen. Synes faktisk slet ikke jeg har holdt ferie. Men sådan er det. Lad os håbe året går hurtigt, næste år bliver jeg bachelor, og så smutter jeg sikkert langt væk fra Aalborg.

13 kommentarer:

Mille sagde ...

Aarrrgh!!! Intensiv matematik...puha... Lyder som en straf for at have gjort noget VILDT forfærdeligt :) Stakkels dig...Positive vibes herfra :)

Ditte sagde ...

Mille: mange tak for de gode vibes, kan allerede mærke de hjælper!! De ved åbenbart (af erfaring regner jeg med) at sociologer ikke er de skarpeste til matematik, og da uddannelsen ikke havde mat-krav, da vi blev optaget, tænkte de nok, at de hellere måtte hjælpe os :D jeg har dog haft mat på b niveau, så det er bare for opfriskningens skyld jeg er her. Lige nu hygger vi med 2. Gradspolynomier :D

Ditte sagde ...

EDIT: man skulle så have mat på c niveau da vi kom ind, det er lavet om til b nu :)

Astrid sagde ...

Hvad læser du egentlig, Ditte? Sociologi?:D

Ditte sagde ...

Astrid: Ja, jeg læser sociologi på 5. semester :)

Astrid sagde ...

Årh misundelse herfra ! :) Mit drømmestudie, suk. Men held og lykke med matematikken :D

Ditte sagde ...

Ih, Astrid! Kommer du herud og læser så? Hvornår er det du er færdig med gymnasiet?

Jeg er næsten færdig med matematik kurset :D

Astrid sagde ...

Iiih nej, gennemsnittet er ikke til det, fordi jeg er en dør til de naturvidenskabelige fag, så ingen sociologi til mig, desværre.
Jeg blev færdig her i sommers, og er ved at finde ud af, hvor jeg vil hen, og hvad jeg vil læse. Det er jo ikke til at finde ud af :D


Jeg er så glad for, det ikke er mig - matematik er forfærdeligt ;D virkelig nitten at adgangskravet er mat B..

Ditte sagde ...

Årh, det er jeg ked af at høre Astrid. Jeg havde slev alt for lavt snit, da jeg egentlig ikke havde planlagt at skulle på uni, men jeg søgte ind og kom ind alligevel, på kvote 1 that is. :) Jeg har så Mat B alligevel, valgte det helt frivilligt, og blev faktisk rigtig glad for det. :)

Astrid sagde ...

Det er virkelig nitten - men tror ikke det går, når jeg har dumpet mat B mundtlig - mat A på supplering er helt utænkeligt, er virkelig en dør til matematik :D Giver det et forsøg næste år, og så må jeg se.

Og snyd, at du kan finde ud af matematik (har en håbløs fascination af folk, der bare har lidt evner på det naturvidenskabelige punkt :D)

Ditte sagde ...

Astrid: Det er ikke nok at have bestået på årskarakteren? Fuck, jeg har allerede glemt den slags, vildt det går så hurtigt altså. :S

Og jeg kan ikke finde ud af det længere btw. Har glemt det meste. Men var egentlig ganske god tilbage i HH tiden. Jeg fik dog kun 7 til eksamen. Mundtlige eksaminer er bare slet ikke mig, og jeg havde aldrig været ved tavlen med beviser, så det kunne ligesom kun gå mindre godt. :( Pyt! HH er piece of cake sammenlignet med hvad jeg laver nu, jeg tog gladeligt en gymnasiel uddannelse igen, for at slippe :D

Astrid sagde ...

Jeg har faktisk heller ingen anelse - der står bare på ug.dk, at mat B skal være bestået. Må hellere få fat i en vejleder snarest! :)

Haha, bare skræm mig væk, inden jeg får begyndt! :D Årh nævn ikke mundtlige matematikeksamener, og så de skide beviser. Nej, nej, nej. Har stadig mareridt om min pragtfulde eksamination sidste sommer :D Men tusind tak, fordi du gad at svare på mine spørgsmål. Nu må vi se om jeg er heldig næste sommer, eller om jeg skal til at igang med det suppleringskursus. Suk.

Btw, hvor købte du dine Oasis støvler? ASOS?

Ditte sagde ...

Astrid: Det var ikke sådan ment ;) Det er jo hvad man gør det til. Men jeg syntes personligt jeg havde det MEGET hårdt på HH, men jeg vidste jo slet ikke, hvad der ventede mig. Fortryder lidt, at jeg ikke tog mig mere sammen dengang. :) Og savner vildt at lave dansk, engelsk og matematik afleveringer :D hehe.

Jeg er btw. bestået i alle eksaminerne indtil nu, selvom jeg næsten har forventet at dumpe hver gang! Så det kan sagtens lade sig at gøre. Og frygt ikke matematikken, jeg synes det er meget begrænset det omfang matematik vi har. :)

Jeg købte støvlerne på oasis-store.co.uk, mener jeg adressen er, men altså hos Oasis selv.