lørdag den 15. august 2009

BUY // 3.1 PHILLIP LIM CARDIGANJeg er, som jeg allerede har fortalt, ved at gøre klar til efteråret og vinteren. Jeg har egentlig fået styr på en del af det nødvendige: et par fine støvler, nogle skønne jakker og en kjole er det også blevet til. Egentlig mangler jeg kun nogle små ting, såsom nye strømper, osv. Handskerne er nemlig også på plads, og det samme er frakkerne. Jeg mangler dog en ny skindjakke, et par ruskindsleggings og måske lidt strik. Jeg laver lige et indlæg, om min planlægning senere, måske det kan hjælpe andre derude.

8 kommentarer:

Annamette Fuhrmann sagde ...

Hvis du på nogen måde kan inspirere til vinterjakker er jeg helt klar på at høre hvad du mener om hvad man skal gå efter ;-)

Kh
Annamette

Lara sagde ...

Er du stadig glad for din læderjakke fra Ebay.....? Overvejer virkelig at købe den her til efteråret.
Men hvor meget er det nu lige den skinner i læderet?? Bliver den pænere jo mere man bruger den?

Ditte sagde ...

Hej Annamette,
Jeg lurer løbende, men synes generelt der er mangel på lækre vinterjakker. Men de bedste bud jeg har set, har været fra Monki og Zara. :) Så kig evt. der. :)
Mvh. Ditte

Ditte sagde ...

Lara: Jeg har faktisk lavet den til en vest, fik den ikke brugt nok, da den er meget stram i ærmerne. Så jeg vil bestille en større størrelse næste gang, for ja, jeg vil have en ny. Den skal dog være grå. Jeg fandt den sorte lige shiny nok tror jeg. Men skriv evt. til dem, og hør om de har andre slags sort skind. For de sælger jo mange forskellige modeller, og de er ikke alle lige shiny synes jeg. :)

Anonym sagde ...

Har du nogle tips vedr læderleggins? Jeg mener at have læst at du købte et par fra Topshop/Unique?

Ditte sagde ...

Anonym: Jo, dem købte jeg sidste efterår, men jeg har aldrig haft dem på. Desværre. De er slet ikke stramme nok, og er derfor slet ikke leggings, som jeg ønskede mig. Jeg tog dem ind for at få dem syet ind, men det kunne de ikke, da de ikke kunne løsne limen, som siderne af sømmene var sat fast med. Så de ligger bare og glor i en dustbag. Desværre.

Line sagde ...

Må jeg spørge hvor du har købt den flotte cardigan? Synes jeg har tjekket alt :)
Må vidst holde øje med ebay/ts

Ditte sagde ...

Hej Line,
Selvfølgelig må du det. Den er fra sidste efterår, mener jeg. Jeg fandt den selv på ebay. :)
Mvh Ditte