onsdag den 19. august 2009

WE GOT TAGGED!

Okay, dette indlæg bliver på dansk, med engelske overskrifter, vi er blevet tagget af: Stop It Right Now og svarer selvfølgelig på spørgsmålene. :)

What is your current obsession?

Mine Chloé støvler, og så er jeg ret vild med mine nye 3.1 Phillip Lim cardigan, mmm...

What is your horoscope and do you relate?

Jeg er vægt, og jeg går forbavsende lidt op i astrologi, aner ikke hvornår jeg sidst har læst mit horoskop. Og ved egentlig ikke engang, hvad kendetegnene for en vægt er.

What are you wearing today?

Nattøj :D Jeg nyder ferien, der snart er forbi. Men overvejer at smutte til skomageren med mine støvler snarest, og så får de nok en lille gå tur derind.

What is the last thing you bought?

Jeg har købt en fingerring på eBay i nat:


What’s for dinner?

Absolut ingen idé. Klokken er jo kun 12.35

What’s your favorite decade, fashion wise?

Jeg er ret vild med der hvor moden er pt. Man kan gøre nogenlunde som man har lyst, og ih, der er nogle skønne ting at vælge imellem. Både nyt og vintage er tilladt, og jeg elsker den frihed der er at finde i moden pt.

What are your must haves for winter?

Du kan se mine musthaves her.

What would you love to be able to afford?

En lejlighed, alle de møbler og ting jeg ønsker mig dertil, en rejse (gerne til NY) og så lige de sidste ting jeg mangler til FW.

What is your favorite piece of clothing from your own wardrobe?

Det må være mine Chloé støvler, og min PS1, og Svesken (Balenciaga Oval i ink) og, og, og...

What is your dream job?

Jeg vil gerne arbejde med enten trendforskning eller indenfor kriminologi. Men der er lang tid tilbage endnu. Så lad os se, hvor jeg ender.

What’s your favorite magazine?

Hmm, jeg læser faktisk ikke rigtigt magasiner mere, jeg bladrer dem igennem og åbner dem sjældent igen, hvilket gør det til en lidt for dyr hobby. Jeg har kun abonnement på et blad nu, før var der to.

What do you consider a fashion faux pas?

Man skal aldrig sige aldrig, men må indrømme jeg nok aldrig trækker i Crocs, med mindre det er til f.eks. arbejdsbrug. Og g-strengs trusser kommer aldrig ind i min garderobe igen.

Describe your personal style?

Arh, aner det ikke. Jeg går efter ting, jeg kan lide. Kan ikke lide at begrænse mig via labels.

Which Beatle is your favorite?

Vil ikke favorisere.

What are you proud of?

Min familie, specielt min søster, der lige er blevet færdig med medicinstudiet. :)

7 kommentarer:

Tørlich sagde ...

Helt seriøst, jeg er hjernedødt missundelig på den Phillip Lim cardigan. Den er jo fantastisk!!

/Caroline

Ditte sagde ...

Caroline: Mange tak! Jeg er super glad for den, den er virkelig rar!

Anonym sagde ...

Spændende lige at høre dine svar - og godt klaret, for det kan jo faktisk være ret svært at skulle stille skarpt på alle sine drømme, ønsker osv. Jeg tænkte på, hvad du læser (studie), for jeg synes ikke jeg er stødt på det herinde? VH Nana

Ditte sagde ...

Hej Nana,
Jeg læser sociologi på 5. semester fra d. 2. september i hvert fald. :)
Det var faktisk ret svært at svare, og kan se jeg har været virkelig overfladisk på mange af svarene, men det er ting der hurtigt kan ændre sig, og ting jeg måske end ikke havde tænkt på, før jeg blev spurgt. :D
Mvh. Ditte

Anonym sagde ...

Ej hvor sjovt, jeg læser selv sociologi på 7 semester (eller måske stadig 6 - har skrevet bachelor i foråret men mangler et par valgfag). Tænkte nok det var i den dur, for jeg vil gerne selv arbejde med trendforskning (det er der ellers ikke så mange der vil på studiet:-), men godt vi er nogle stykker). Ved ikke om du har valgt valgfag endnu, men jeg skal have designanalyse/designteori på Kunsthistorie her til efteråret, og jeg tror det er et rigtig godt fag, hvis man vil i den retning, da udbuddet ikke er så stort på sociologi.. Undskyld lige min ivrighed, syntes bare det var et sjovt sammenstød - og tak for en god blok by the way

Ditte sagde ...

Anonym: Læser du på AAU eller KU? Synes ikke umiddelbart jeg har hørt om det fag nemlig. :D Jeg overvejer at tage kriminologi, da jeg ikke havde mulighed for at få det sidst. Hvor jeg havde medie, forbrug og livsstil. :) Og nej, jeg har endnu ikke mødt nogen på mit semester, som vil samme vej som mig, og vi er alligevel næsten 140 mennesker. :)

DON'T FORGET THE 'Y' sagde ...

yeah! chloes...droool...