mandag den 24. august 2009

BUY // MY NEW BOOTSTRAPS

Puhh, det var en hård weekend, med masser af planer. I korte træk afsluttede jeg mit sommerferiejob fredag, jeg fik endelig købt mig et kamera lørdag (nu håber jeg, at jeg får taget en del bedre billeder end med mit mobilkamera), og i går havde jeg en stand på loppemarkedet på Østerbro med en veninde.

I dag har jeg så bare brugt på, at pleje mine meget solbrændte arme og fødder (jeg har nu fået et meget fint mønster af små firkanter, hvor solen er kommet igennem mine sandaler). Derudover er dagen i dag er blevet nydt, for jeg har studiestart næste mandag og det kommer vist til at kræve lidt, at komme i gang igen efter 2 måneders sommerferie.

Jeg fik dog lige lavet mig et enkelt netkøb og det blev til disse bootstraps fra Black rose, så jeg kan pifte mine støvler lidt op her til efteråret. Nu glæder jeg mig bare til at modtage dem og kan bruge dem på mine vintage støvler.

11 kommentarer:

Trine sagde ...

Uhh, de var fine! Mye finere enn de "kassiske" med kjetting på.. Loved it!

Merete sagde ...

Tak skal du have. Jeg havde ellers set nogle i en western shop i malmø, som både havde guld og sølv på, men de er ikke til at få fat i mere. Så nu håber jeg at jeg bliver glad for disse i stedet.

cirkushjælpeløs sagde ...

Nøj, de er fine! Sjovt, havde glemt om Black Rose. Det var et af mine yndlingsbutikker i mine teen goth år.
Ville egentligt lige høre nærmere om loppemarkedet på Østerbro. Hvem skal man kontakte for at få en plads, og hvor meget koster det?

Merete sagde ...

Tak skal du have.
Det er igennem Østerbro skøjteklub og det koster 350,- for en stand. Jeg har også lige et link:
http://www.sk-kbh.dk/loppemarked.htm

Anonym sagde ...

Hej hej, fine bootstraps - jeg har selv luret på dem, men ved du, om man skal bestille 2 for at få et par, eller om de kommer i par?
Nana

Merete sagde ...

Ja, nu bliver jeg da også helt i tvivl(hehe), men jeg går stærkt ud fra at det er et par, som kommer. Jeg skal nok lige vende tilbage når jeg har modtaget dem.

lily sagde ...

hey...har selv bestilt mine derfra, (magen til dine) og de kom i par:) d r super fine, dock "store" i det...

Merete sagde ...

Det er godt at høre. Jeg håber at det går selv om de er store i det. Kan de så spændes ind eller er det kæden der er for lang og så rammer jorden?

lily sagde ...

de kan spændes ind, men de passer ikke alle skoene , der rammer de jorden på nogle par jeg har..:( Men de r virkelig fede, du vil helt sikkert blive glad før dem!

Merete sagde ...

Det lyder godt. Jeg fik lige set dem på jeres blog og de ser super fine ud. Nu glæder jeg mig endnu mere til at modtage dem.

Anonym sagde ...

Heej ..
Synes de var super cool, så ville selv lige bestille et par ..
Det er lettere sagt end gjort åbenbart:S
Jeg kan ikke få den til at gemme, mine ændringer i land og betalings form ..hm.
Havde I også nogle problemer?