onsdag den 8. juli 2009

MALMÖ // SHOPPING

Vi var i dag i Malmö, sammen med Camilla, som jeg desuden bor hos pt. Vi har lidt fået en tradition for Malmö ture, og det var 3. gang vi var afsted i dag. Udover, at det er en tradition, at vi skal derover, ja, så har vi også vores rute som skal nås.

Vi startede i Zara, hvor vi fandt denne alt for fine blazer. Her ses Camilla i den, den har de smukkeste skuldre. Den kommer i xs, s og m. Camilla købte den selvfølgelig med hjem, og jeg må indrømme, at jeg selv havde svært ved at modstå.

Da vi var færdige i Zara gik vi i ABCD, som ligger få meter fra Zara. Der prøvede Merete nogle forskellige Balenciaga sager, og hun endte med denne virkelig skønne t-shirt kjole i nude med 'burn out' print foran. Den var nedsat med hele 60%.Da vi var færdige i ABCD gik turen i Din Sko. Her fandt Merete et par fine wedges på udsalg, som hun sikkert viser jer en af dagene. Jeg prøvede disse Givenchy inspirerede stiletter. Jeg mener, at prisen var 549,- SKR.

Åhlens ligger lige ved siden af Din Sko, og der tjekker vi altid bl.a. Acne afdelingen, her fandt Merete lidt godis, som viste sig mere eller mindre heldige i aktion. Her ses den famøse kjole med skulderpuder, som vi bestemt ikke fandt særlig attraktiv eller fin, da den kom på.Til gengæld var denne kjole virkelig smuk til Merete, og den kom med hjem, se især skulderpuderne og den fine udskæring i ryggen. Her er den sat op under Meretes tankkjole, i virkeligheden er den noget længere, men det er der jo heldigvis råd for.

Da vi var færdige i Åhlens smuttede vi forbi Lindex, vi har generelt ikke været vildt heldige i butikken, men i dag fandt både Merete og Camilla lidt sager. Merete fik f.eks. et rigtig fint bælte med hjem. Og her ses dagens tasker til træf i Lindex. Folk, der har været der før, kan nok kende stedet for vores taske-træf.Efter Lindex blev det tid til en pause og traditionen tro skulle vi på Jensens Bøfhus, 1. det er røv billigt i det der Sverige, 2. man ved, hvad man får, 3. det smager fabelagtigt. Det må være overbevisning nok, hvis der sidder nogen derude og undrer sig over vores valg. Da vi var færdige med at spise smuttede vi i Monki og Weekday lige på modsatte side af kanalen i forhold til Jensens. Der prøvede vi alle en del, og Merete fik lidt mere i posen. Her ses vi alle i Weekdays loft:I Malmö er der hele to H&M trend afdelinger, og dem kan man sagtens nyde godt af. Vi fandt den famøse strikbluse deroppe, og den kan man spare nogle kroner på, nærmere bestemt ca. 75,-. Der var nogle stykker hængt til side, men i butikken var der i hvert fald en 36 tilbage.

I trend afdelingen fandt vi også denne "smukke" halskæde, som vi grinede længe af, hvad gik der seriøst galt der?!Og sidst med ikke mindst, så havde de denne virkelig flotte skindnederdel, den stod til 799,- SKR.Da vi var færdige i H&M smuttede vi i Spirit Stores som ligger på samme gade, blot nogle få hundrede meter nede og på den modsatte side af gaden. Her forhandler de bl.a. Acne, Marc Jacobs, Stine Goya og Whyred. Bl.a. var Stine Goya bukserne med guld for nedsat, samt Acne Estrada High i pudder. Dog var der kun 1 par tilbage af sidstnævnte, i en ret beskidt udgave, og den var kun nedsat med 40%, så den fik lov til at blive stående.

10 kommentarer:

Line sagde ...

Jeg må simpelthen have fat i den skindnederdel. Nogen der ved om den også er kommet i butikkerne herhjemme?
Jeg går ud fra den er fra Trend?

Ditte sagde ...

Hej Line. Jeg har ikke set den i Danmark :(
men ja, den er fra trend.
Mvh Ditte

Stumtjeneren sagde ...

Wauw skindnederdelen er super flot!

/Esther

Tina sagde ...

Jeg har netop købt skindnederdelen i H&M på Amagertorv i dag, så den ER kommet til landet :-)

/Tina

Ditte sagde ...

Skønt! Tak for info Tina ;)
Hvad måtte du slippe i DK?

Tina sagde ...

Den koster 699,- her i DK.

Kris sagde ...

Hey er der nogle malmø-shoppere derude der ved om der er udsalg derovre nu i juli-måned?

Ditte sagde ...

Hej kris.
Altså vi har jo lige været derovre, og der var stadig udsalg. :)
Mvh. Ditte

Pernille sagde ...

Jeg har selv købt den sorte acne sag på udsalg, og den er bare så skøn og fantastisk! Og så er den jo helt fantastisk nem at lægge op. :D

Ditte sagde ...

Ogjeg har fortrudt, at jeg ikke hapsede den også. Den er så smuk!!