mandag den 17. august 2009

THE BOOTS OF FALL

Jeg prøver virkelig at fokusere på hvilke køb, der skal gøres til denne efterårssæson og ikke købe til højre og venstre (som det sker ind i mellem, ahem). Lige nu prøver jeg at finde ud af hvilke støvler, jeg skal gå efteråret i møde i.

Jeg har forelsket mig i vidt forskellige modeller. Lige nu savler jeg bl.a. over den fine høje støvle fra Friis & Co., som jeg prøvede i deres showroom i juni. Jeg er dog også meget lun på Notabene støvlen med de skindbetrukne nitter, som Ditte og jeg så på, da hun var på besøg.

Sidst men ikke mindst ville jeg elske et par støvler med plateau, og jeg synes Carin Westers udgave er ikke mindre end fantastisk, men måske mere end jeg vil/kan spendere på et par vinterstøvler. Så kunne det selvfølgelig være at Vagabond snørestøvlen var en mulighed. Arhhh, det er svært.

Hvilke støvler har i lyst til at hoppe i til efteråret/vinteren, måske det ville være godt med lidt flere inputs og ideér.

13 kommentarer:

Anita sagde ...

Personlig er jeg vild med Carin Wester støvlerne, men ja det er noget af en pris.

Linnea sagde ...

Jeg er på Carin Wester, har bestilt dem! Men men den fra notabene, kunne man da også sagtens bruge!

Merete sagde ...

Ja Carin Westers støvler er fantastiske.
Linnea: Hvor købte du dine henne? Jeg har hørt at de skulle få dem i Samsøe, så jeg overvejer om de lige skulle prøves og måske kan jeg slet ikke leve ud:)

/Merete

camilla sagde ...

Jeg har også bestilt dem fra Carin wester. Købte dem på http://shopgarde-robe.com.

Går og venter i spænding på at de kommer nu.

Linnea sagde ...

Jeg var i samsøe samsøe i Illum (den eneste samsøe der får dem) sidste mandag og de var kun tilbage i 38-39. Jeg har købt mine over mint and vintage.com, de er dog udsolgt,men man kan blive skrevet op til en evt restlevering. Ellers sælger den anden svenske side Garderobe dem også, dog kun den korte model. :)

Merete sagde ...

Camilla: Uhh det kan jeg godt forstå. Du må endelig flashe når du har modtaget dem.

Linnea: Ja, så er jeg jo helt bagud kan jeg godt høre. jeg må se om jeg kan få bestemt mig, men de er jo smukke.

/Merete

Mille sagde ...

Jeg har lige fået besked fra Mint&Vintage om at de er meget små i str...Det drejer sig om en hel str!
Har bestilt og håber dæleme at mine små fødder er et plus denne gang!!!! De er nemli på vej i posten...
Bare så i ved det med str. når/hvis i bestiller..Happy hunting!

A sagde ...

Hvor er de svarte skoene fra?

Merete sagde ...

De er fra Vagabond, men kommer vist ikke i ruskind, men kun i alm. glat skind her til efteråret.

/Merete

Merete sagde ...

Mille: Super mange tak for info. Det er jo ret vigtigt, når nu det ser ud til det kun er muligt at få fat i dem på nettet. Tak for det.

/Merete

MLR sagde ...

De kommer også på Carin Westers webshop, der går i luften d. 25 August. Og kan også fås der i grå....

Linnea sagde ...

Jeg havde læst deres besked, og har også hørt de var små fra andre. jeg er normalt en 36, bestilte dem derfor i 37 og har modtaget mine idag - de er så flotte. MEN mint and vintage har med vilje sendt en 38 og skrevet de var små i størrelse, det jo lidt ærgeligt for nu er jeg gået to numre op. Nu skal de så retur og må bare håbe de kan byttes til en 37. ØØØV!

Mille sagde ...

Jeg modtog mine Carin Wester støvletter i lørdags fra Mint&Vintage.De passer perfekt!Jeg bruger normalt 36 fra andre mærker. Så vær sikker på at de kan byttes/returneres hvis de bestilles over nettet.For det er vist lidt forskelligt om de passer eller ej :)