fredag den 21. maj 2010

H&M FASHION AGAINST AIDS // THE BUYS

Ja, jeg må indrømme, at jeg faktisk ca. har købt hele kollektionen, men altså, den er bare LIGE mig! Så meget at det faktisk ville have gjort helt ondt, hvis jeg ikke have fået fat i ovenstående items, og derudover er tingene jo sindssygt billige, samtidig med at de støtter en god sag, det skal man jo ikke kimse ad. Så allerede onsdag aften fik jeg hjælp af kære Kia. Hun købte maxi kjolen og de to tunikaer til mig, mens jeg til gengæld fik hapset de fine leopard bukser til hende. Torsdag morgen rippede jeg så webshoppen og fik resten af de ting, som jeg ikke kunne leve uden, senere på dagen prøvede jeg de forskellige ting i butikken og måtte desværre sande, at tunikaerne ville være for store i den størrelse Kia havde købt, derfor købte jeg de rette størrelser med hjem, og en veninde overtager så dem, Kia har sendt til mig. Ih, jeg glæder mig til at modtage de ting jeg ikke allerede har hjemme, herunder bl.a. maxi-kjolen. Jeg har allerede leopard bukserne og tanktoppen med perler på i dag, og måske jeg får tid til i det mindste at snuppe nogle detalje billeder til jer.

I've bought about the whole Fashion Against Aids collection from H&M, it's just SO me! 

10 kommentarer:

DEEME sagde ...

Ihh ville så godt have de bukser.. desværre var jeg alt for langsom på nettet igår, håber virkelig der kommer en ny sending der inde :)

Ditte sagde ...

Jeg var online kl. 6.30, og der var bukserne udsolgt i 3 størrelser, jeg hapsede så et par mere i butikken i Aa, men det var også det sidste par de havde, udover dem jeg købte til Kia i en 36. :)

Unknown sagde ...

Hvad med hovedtelefonerne? Hvor er de fra?

Mvh
Mathias

Tjittjat.blogspot.com

BRUUN by BRUUN sagde ...

Det hele er også så billigt, at man lige så godt kan springe på ! Det er en sommergarderobe for knap en tusse ! :-)

Gik også amokka, for de priser kan jeg ikke engang designe til selv !

/Linda

One life, one love. sagde ...

Fik desværre ikke perle jakken - håber sådan at den kommer online igen !

Ditte sagde ...

Mathias: De er også fra kollektionen, du finder den under shop online på hm.com, og så under Divided fanen :) Der findes 3 andre slags også, og jeg har hørt, at lyden i dem skulle være god! :)

Linda: Nej, det er sygt billigt, bare stoffet ville jo nærmest overskride den pris (for ikke at nævne, at man jo ikke engang kan købe så fint stof!) Min sommergarderobe derfra løb godt nok op i ca. 2200,- :P Men det er dog også det hele :D

SC: Jeg krydser fingre for dig!

Anonym sagde ...

Hej Ditte, har selv købt maxi-kjolen og vil så gerne bruge den til hverdag. Synes du godt man kan det, uden den bliver for fin?

Ditte sagde ...

Altså nu har jeg jo ikke modtaget min endnu, så ved ikke, om min mening vil ændre sig, når jeg får den. Men jeg har ladet mig fortælle, at den er i det samme stof som bukserne, som er mere mat end tunikaen f.eks. er, og det er godt synes jeg. Med et par flade sandaler og en bluse under, så tror jeg sagtens, at den kan fungere til hverdag. :)

Cecilia sagde ...

Kjolen er ret mat i stoffet, ligesom bukserne :D
Jeg har jo bukserne (og er vildt glad for dem), men lod maxien hænge, da den ville gøre intet godt for mig!

Hovedtelefonerne har jeg også, og ja.. jeg synes hvertfald lyder i dem er super!

Ditte sagde ...

Cecilia, bukserne er også bare SÅ skønne! Jeg havde mine på i dag (og får faktisk et par mere med posten :P)