torsdag den 9. juli 2009

VELVET SNOW AT KINGS OF LEON CONCERTVi fik taget nogle få billeder til koncerten tirsdag aften, dog ikke voldsomt gode. Men her er de alligevel. Vi stod på den ene balkon, for at sikre os bedst muligt udsyn, hvilket alligevel blev forstyrret af 1 stk sur kælling og 1 stk stor, fuld svensk mand. Men det gik nogenlunde, indtil vi gav op og gik længere ned bagved, hvorefter vi absolut intet kunne se. Desværre. Men en fin koncert var det da.

13 kommentarer:

Natasia sagde ...

Der er intet værre end at være til en fantastisk koncert med intet mindre end FANTASTISKE kunstnere - ville selv utrolig gerne have været til KOL - og så man har fået pladser ved siden af nogle som bare ødelægger hele stemningen. Var selv til en koncert, hvor jeg sad ved siden af nogle, som sad og hælte øl ud over alt og alle.
Håber dog i havde en skøn koncert:)

Ditte sagde ...

Nej, der er nemlig bare ikke meget der kan ødelægge det mere. :S

Dullen maste og klemte og ville egentlig bare helst være alene i salen (hvilket jeg da heller ikke ville have haft noget imod) men hun stod virkelig som en stenstøtte og endte med at flytte sig, ellers havde hun nok slået mig. En dejlig pige ellers, med amagernummerplade, D&G ur og polycrap. Ikke at jeg dømmer nogen, men det gjorde jeg virkelig i dette tilfælde, omg. :S

Men ellers var det skønt :D

Natasia sagde ...

Det er bare så ærgerligt at sådan nogle skal ødelægge en koncert for andre - hun burde næsten være blevet hjemme. Kom måske også til at dømme en lille smule til den sidste koncert, men det er en svært at lade være når en lille flok med vestegns accent sidder og hælder øl ud på folk omkring dem og tænder den uundværelige cigaret fra tid til anden.

Ditte sagde ...

Natasia: Ja, hun burde ski være blevet hjemme. Meget trist kvinde.

Anonym sagde ...

sikke nogen skønne dådyr øjen du har merete, er virkelig forelsket i dem :-)

Merete sagde ...

Anonym: Ej hvor er du sød. Tusind tak . Jeg synes ellers det er et meget lidt charmerende billede af mig, så dejligt at høre:)

/Merete

Anonym sagde ...

hvem er hende den tykke? på nr. 3 billede vidst.
står længst til venstre? ligner en fed koncert :)

Ditte sagde ...

Anonym: Selvom jeg mest af alt har lyst til at lade være med, at svare dig. Så svarer jeg alligevel. Jeg finder din facon enormt ucharmerende og ubehagelig. Jeg regner med, at det er billede nr. 2, du hentyder til, og så er 'hende den tykke' mig. En anden gang vil jeg foreslå dig, at finde en pænere tone at skrive i, og evt. står ved hvem du er, hvis du vil have svar. Det er så nemt, at gemme sig bag skærmen og stemple andre.

Anonym sagde ...

Anonym: Hvad er det dog for noget at skrive?
Hun er da ikke tyk! og du skal da ikke dømme andre du ikke kender? Hvor er det dog plat. Du må virkelig have nogen selvværds problemer.

Ditte: Du ser simpelthen så sød ud! du skal ikke tage dig af sådan en person!

Ditte sagde ...

María: Mange tak ;) Jeg ved godt, at jeg ikke er en str. 36, men det er heller ikke noget jeg ligger skjul på. :) Og ja, ved virkelig ikke, hvad der går galt for nogle af de anonyme derude.

Anonym sagde ...

Ved du hvad Ditte, det er altså meget flottere at have former end at ligne sådan en anorektisk model! :)

Ditte sagde ...

Hehe, mange tak Maria. :) Gad vide hvad min anonyme 'fan' har at sige derude. Hun bliver sjovt nok altid tavs, når hun har smidt en kommentar.

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.