onsdag den 8. juli 2009

OUTFIT // VELVET SNOW WENT TO SWEDEN

Ditte, Camilla og jeg hoppede i dag på et tog til Malmø, for at lure i de svenske butikker. Vores fødder var dog trætte ovenpå en koncert med Kings of Leon i går aftes, men det lykkedes os alligevel at tage på tur i dag. Jeg fik gjort et par gode køb, som bliver flashet løbende de næste stykke tid, men det blev bl.a. til en tee kjole fra Balenciaga, Acne kjole og lidt Zara sager. I kan her til at starte med lige få et outfit flash fra i dag.

Photobucket
Topshop kjole, Bælte Kate Moss for Topshop, Sandaler Asos, Taske Balenciaga, Armbånd Rabens saloner & Lyie van rycke

6 kommentarer:

Mathilde sagde ...

wow, hvor er den flot den Balenciaga taske - hvad hedder modellen? :)

Ditte sagde ...

Hej Mathilde.
Denne model hedder Pom Pom. Og du kan se mange flere af vores tasker ved at klikke på etiketten Bags uden i menuen ;)
Mvh. Ditte

Anonym sagde ...

Er det for mærkeligt at sige hej Ditte og Merete, når man møder jer i Zara i Malmø? Ja, blev jeg enig med mig selv om :)

Ditte sagde ...

Anonym: det skulle du da have gjort, det kunne da have været skægt. Men credit for at vi ikke spottede dig ;) vi oplever ind imellem nogen der stirrer lidt vel længe, og vi aner jo ikke hvorfor. Om de 'kender' os, eller om de synes vores tøj er buttugly eller pænt, eller hvad det nu er de stirrer for. Men det kunne da have været sjovt at møde en læser i hvert fald :)

Fandt du noget finti Malmö? :)

Anonym sagde ...

Man frygter vel bare, man virker lidt stalker-agtig :) Jeg gjorde faktisk nogle forbløffende gode fund i både H&M, Monki, Weekday og så til sidst Solo, som ligger lige før broen, hvor jeg købte et par Whyred chinos til 600 svenske kr. Hurra for den lave svenske kr.!!

Ditte sagde ...

Anonym: Ej, det skal du ikke tænke på ;) Lyder godt med dine fine køb! Sverige er skønt!