lørdag den 11. juli 2009

BAGS ON CANAL TOURI dag har Camilla, Merete, Mette fra La Route du Mimosa og jeg været på kanal rundfart. Og disse var taskerne der var med os. Vi glemte lidt at lege turister, så har ikke fået taget andre billeder. Men turen var virkelig sjov, og lærerig, guiden talte middelmådigt engelsk (på turen så vi bl.a. The Playhouse og Longline) og små finske børn sparkede en i ryggen. Nice. ;)

12 kommentarer:

Bloggerella sagde ...

LOL! Så var i måske også forbi The Little Sea Lady?
Det ser i hvert fald ud til, at taskerne var i godt selskab.

Var iøvrigt cool at se jer irl, beklager som skrevet, at jeg var lidt akavet, når nu jeg selv kom hen og sagde hej.

Cecilia sagde ...

nui en lækker samling tasker.. jeg har netop besluttet mig for at min næste taske skal være en balenciaga, så er spørgsmålet bare hvilken model.. der er jo så mange fine..

Ditte sagde ...

Det er et godt valg du har truffet. På billedet ser du tre modeller: City nederst, twiggy i midten og first øverst. Jeg er personligt rigtig glad for City og work har jeg også været meget glad for. Hvad skal du primært bruge den til?
Mvh. Ditte

Ditte sagde ...

Hehe, nej, den tror jeg faktisk hun fik sagt det korrekte om :D

Og ja, taskerne undlod spark og skumsprøjt, så tror de havde det fabelagtigt!

Og i lige måde, vi opførte os vist alle lidt skægt, jeg hørte ikke hvad du sagde og har jo aldrig set dig før, så det var først, da jeg spottede novak, at jeg var med på, hvem du var :D hehe
men super hyggeligt at du sagde hej ;)

Cecilia sagde ...

Uha, jamen den skal nok bruges til lidt af hvert... men jeg prøver også at tænke lidt "praktisk" (som om det er en mulighed når det kommer til shopping;)).
Men jeg har i forvejen en bayswater, en Faridah fra MbyMJ og en Rika starbag.. som jo alle er okay rummelige tasker.
Først var jeg overbevist om jeg skulle have en city.. men jeg er nu bange for den bliver for meget lig mine andre tasker i størrelsen.. så nu er jeg ret hooked på en First tror jeg.. men kan alligevel ikke helt slippe tanken om en city.. ih det er svært.

Ditte sagde ...

Jeg elsker city, synes detaljerne på den er så fine, personligt synes jeg first er for lille.

City er mindre end både starbag og bayswater. Den kan ikke (i hvert fald ikke uden en smule vold) rumme noget af A4 str. Og det kan både bays og rika jo. :)

Cecilia sagde ...

Gud er det rigtigt... se det vidste jeg jo ikke... nu bliver jeg jo helt i tvivl om det måske skulle være en city alligevel.. Jeg må vist finde mig nogle mål på dem og så lige sammenligne..

Ditte sagde ...

Ja, det ville nok være en god ide. :)

Cecilia sagde ...

Nå, men som en lille update kan jeg fortælle det er endt med en sort First..
Jeg målte lige min Rika, og sammenlignet med nogle mål på en city på TS var de mere eller mindre samme størrelse (måske en cm eller 2 i forskel).. så det blev en first.. glæder mig bare til at den kommer nu ;)
Men tak for hjælpen ellers :)

Ditte sagde ...

Tillykke med den mange gange! Hvor fandt du den og hvad måtte du slippe? :)

Cecilia sagde ...

Tak :)
Jeg fandt den på TS, og kom af med 3200 kr. Så det synes jeg er ganske okay, taget i betragtning den skulle være 'næsten som ny'. Så nu er jeg bare spændt på at få den hjem..

Ditte sagde ...

Det var da en super pris! Håber du bliver glad for den!