fredag den 31. juli 2009

MY PAMELA LOVE CLAW NECKLACE

Så ankom min Pamela Love halskæde endelig, egentlig hurtigere end forventet, men det brokker jeg mig ikke over. Den er virkelig fin, og desværre kan man ikke så godt se kobberfarven på billederne, hvor den egentlig fremtræder mere guld? Men i virkeligheden er den altså kobberrød, og virkelig smuk. Jeg er glad for, at den er så anderledes. Og jeg synes dette nye look er kærkomment i min smykkesamling. Glæder mig til at lufte den snarest, nu skal jeg bare lige blive rask først.

7 kommentarer:

Rikke sagde ...

Fås de endnu og hvor? ;-)
For dem i sølv/guld er da ret pricey..
mvh Rikke

Mille sagde ...

Iiih altså Ditte din heldigmås! Hvor er den cool...Hun laver nogle virkeligt fine ting...lurer lidt på fugleklo armbåndet....men det er altså mange penge :(
P.S. Hvem har lavet tegningen som kæden hænger på?
Mille :)

Ditte sagde ...

Rikke: jeg tjekker lige om jeg stadig har linket når jeg kommer hjem ;) og ja, de er ret dyre :(

Mille: mange tak!! Jeg lurer også på det armbånd! Det er super flot. Tegningen er af den danske kunstner Julie Nord, som jeg personligt er ret vild med... :)

Ditte sagde ...

Rikke: Her er linket ;)

http://store.hbo.com/detail.php?p=104220&ecid=AFF-7973256&PID=3465511

Anonym sagde ...

Kommer den i æske og det hele?
Og hvad koster hsipping?

Der er et review derinde hvor en køber skriver at kobberet "smitter af", oplever du også det?

Ditte sagde ...

Anonym: Jeg fik den sendt til en veninde i USA, så vidt jeg ved sender de ikke direkte til DK? Så ved ikke lige med shipping, men mener jeg gav 10 dollars for shipping til min veninde i USA. Jeg har kun haft den på en enkelt gang, men har ikke oplevet, at den smitter af endnu. :)

Anonym sagde ...

Hej,

Jeg ved ikke, om du stadig har brug for oplysninger Rikke - men jeg kan sige dig, at du kan købe Pamela Love smykker hos ParisTexas i KBH - (www.paristexas.dk) eller direkte hos Pamela Love i NYC (www.pamelalovenyc.com) som jeg selv har gjort. De sender direkte til dig her i DK, men portoen er desværre ikke helt billig - til gengæld kan nu få nogle styles, som du ikke kan købe her, bla. de smukke fuglekranier:-)

Venlig hilsen Mette