tirsdag den 14. juli 2009

BUY // LACE UP FLATSJeg købte disse sko i Weekday i København i går inden jeg smuttede hjem. Jeg snuppede dem også i sort, som jeg allerede viste i mit indlæg fra i går. De minder lidt om Acne's estrada, bare i en flad udgave, og er lige det jeg har gået og ledt efter, så snuppede begge farver med hjem.

16 kommentarer:

Kim sagde ...

Hey, de er rigtig flotte! Hvad kostede de?

//kim

Ditte sagde ...

Hej Kim,
Mange tak. :)
De kostede 200,- pr. par.
Mvh. Ditte

stina sagde ...

Hej! Vil spørge dig hvilken skomager i Aalborg du bruger når du skal have forsålet dine sko? Er bange for at aflevere mine kære hvis ikke det blir gjort pænt... De 2 i Vingårdsgade har ferielukket og ved ikke lige om der er andre jeg tør tage chancen med ;) /Stina

Ditte sagde ...

Hej Stina.
Jeg plejer at bruge ham over for B&O. Jeg har en gang brugt Sallings, men da jeg kom for at hente dem (et par i lak fra Marc Jacobs) havde han ikke lavet dem. Da han ikke turde fordi de var i lak?!?? Og siden har jeg ikke brugt dem. Da jeg skulle bruge de sko samme dag, og jeg derfor måtte betale dobbelt pris hos en anden skomager. :(
Mvh. Ditte

Anonym sagde ...

ELSKER dem! ...bor langt fra weekday-shopping steder, tror du man måske kan finde dem et sted på nettet? :)

Stina sagde ...

Okay. Tak for svar. Jamen han er nemlig også byens bedste. Men der er som sagt ferielukket i 3 uger og jeg står og SKAL ha ordnet mine sko så blir nødt til at forsøge mig andetsteds... aarrgh! Du har slet ikke hørt om andre? Der skulle vist også ligge en på Vesterbro? Lyder virkelig mystisk med ham i Salling. Så tør han nok slet ikke med mine i kanvas fra acne... Er bare så bange for at få dem ødelagt. Har som du kan høre ikke meget tillid til nye skomagere -eller renserier!!!
Mvh Stina

Ditte sagde ...

Anonym: Jeg tror det ikke, desværre. Er ikke selv stødt på dem i hvert fald. Måske de vil sende? De har dog kun str. 38 tilbage. Jeg tog de sidste to par i 37. :)

Stina: Der skulle vist ligge en ude i Øgadekvarteret? Måske er det Fynsgade? Den bruger min veninde Signe i hvert fald. :)

Signe sagde ...

Ja nemlig han i Fynsgade er super god og billig!;)

Ditte sagde ...

Tak Signe!! ;)

Stina sagde ...

Mange tak!! :)

Signe sagde ...

Så lidt:) Han har forsålet, blokket og repareret sko for mig og de er alle blevet super fine....
Ses vi til Grøn Koncert Ditte?;)

Ditte sagde ...

Det gør vi i hvert fald Signe ;) Jeg har netop bestilt billige billetter gennem min bank i dag. :D

Signe sagde ...

Ja jeg har desværre ikke sådan en sød bank, så skal ned i føtex imorgen og købe;)

Ditte sagde ...

Jeg kunne desværre kun købe to, ellers havde jeg hamstret nogle stykker. :D

karenmarie sagde ...

uh uh uh.. dem har jeg været på udkig efter tidligere.. og i lang tid har jeg ledt efter noget ligende. var der mange tilbage? jeg må straks derned imorgen..

Ditte sagde ...

De havde noget ala 5 par i sort, og er par stykker i lys. Jeg så kun 38, udover de 2 par 37 jeg selv købte. :)