tirsdag den 21. juli 2009

BUY // I WANTED THESE SHOES SINCE FALL

Jeg har haft kig på disse Larika heels fra Topshop siden de kom sidste efterår, de kom i denne sorte udgave og en med slageskindsprint. Jeg har været i dem flere gange og endda også dengang Ditte var på besøg sidste efterår. Jeg overbeviste dog mig selv om at 800,- var lige i overkanten, når nu det ikke ligefrem var heels, der manglede i mit skab (der er vist forresten ingen slags sko der mangler i mit skab ;) ).
Nu fandt jeg dem så på eBay i den sorte udgave og fik dem til bare 160,- inkl. shipping. De er allerede blevet indviet i weekenden, hvor de holdt til en bytur helt uden at kvæste mine fødder.

Photobucket

7 kommentarer:

Senette sagde ...

Noo, hvor er du bare super heldig! De er virkelig lækre..

Var de 160 danske kroner? :s Det er jo sindsygt billigt i så fald.

jettemia sagde ...

det er da vel løgn, 160 kr. det jo for vildt. er fuldstændig også vilde med disse sko. men har slet ikke overvejet ebay. hvorfor er jeg så meget bag efter alting? anyways de er smukke og klær dig!

Merete sagde ...

Tak skal I have. Jeg måtte også ind på auktionen da den var sluttet for at se om der var noget jeg havde overset, som andre havde set og derfor ikke bød, men nej de er super fine og kun lidt brugt. De er også super at have på, så de kan kun anbefales. Jeg vil i hvert fald selv til også at holde øje med slangeskindsprint udgaven også skulle komme på Ebay.

Brigitte sagde ...

Sejt Merete! De er så cool..

Merete sagde ...

Tak Brigitte. Jeg synes også de er så fine.

Anonym sagde ...

ej puha hvor er du heldig!
ebay.. er det godt? har ikke turde hoppe ud i det, af frygt for at blive snydt. Og når nu du bestiller køber du så tingene fra udenlandske sælgere?

Ditte sagde ...

Anonym: Jeg svarer lige for Merete, da hun er på job. :)
Ja, det er primært udenlandske sælgere, men man kan også støde på danske sælgere derinde. :) Prøv lykken, det er ikke så farligt! Hvis du køber designer tasker f.eks. så få dem verificeret på the purse forum først, så er du sikker i din sag! :)