tirsdag den 14. juli 2009

OUTFIT // WEARING MY NEW STAR TEE

Puhh, det blev da alligevel varmt i dag, selvom det var gråt og skyet i morges, da jeg cyklede på arbejde. Da jeg så kom hjem måtte de sorte skinny jeans skiftes ud med mine Levis shorts i stedet. Jeg havde min nye tee på i dag, som jeg har set på en svensk blog, men ikke har kunne finde i Danmark. Så da vi var i Sverige var jeg heldig at finde den. Den er virkelig behagelig at have på, og jeg er sikker på den bliver et hit.

Photobucket

Shorts Levis, T-shirt Zara, Sandaler Asos, Taske Balenciaga, Halskæde H&M

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Piger, ville bare lige hoere hvad i arbejder med? Jeg undrer mig bare lidt over hvordan i kan have raad til alle disse fantastiske ting. Haaber det ok jeg spoerger (:

Merete sagde ...

Hej

Både Ditte og jeg er studerende, men arbejder begge fuldtid om sommeren og har desuden begge studiejob ved siden af studiet. Vi sælger dog tit ud af vores sager, så der er råd til nye og derudover prioriterer vi bare mode højt.

/Merete

mariajensen83 sagde ...

Super lækkert, Merete.

Anonym sagde ...

Hvor er den skønne tshirt fra?

Marte sagde ...

Nydelig tee! Så på den selv for et par uker tilbake. Herlig stoff! :) Du ser bra ut. :)

Merete sagde ...

Tak skal du have Maria:)

Anonym: T-shirten er fra Zara.

Marte: Tak skal du have og ja stoffet er nemlig super behageligt og rart.

/Merete

Anonym sagde ...

Hej.

Jeg ville høre, hvor i køber jeres Balenciaga tasker henne? og om der er nogle steder de er billigere end andre eller udsalg?

Ditte sagde ...

Anonym: Jeg har købt alle mine privat, og kun 1 enkelt har ikke været brugt i forvejen. Du kan være heldig i Holly Golightly, men sort kommer f.eks. aldrig på udsalg der. :)