mandag den 13. juli 2009

I MISSED MY FLIGHT!!!Taske Balenciaga, Sko MTWTFSS Weekday, Jeans Topshop


Jeg skulle have fløjet hjem i eftermiddags kl. 16.30, men da Norwegian åbenbart har check-in 30 minutter før afgang, hvor Sterling har 20 minutter før afgang, missede jeg lige akkurat mit fly (Og jeg var langt fra den eneste, vi var mindst 10). Jeg skyndte mig over i terminal 2 for at ombooke min billet, hvilket så viste sig at koste 1350,-, hvilket jeg simpelthen ikke ville give. Så jeg endte med 'kære' DSB hele den lange vej hjem, og er derfor næsten kun lige kommet ind ad døren. Virkelig dårlig afslutning på en ellers meget, meget skøn ferie!

5 kommentarer:

Debbie sagde ...

åh hvor surt :( det er så irriterende sådan noget!

Rikke sagde ...

Stakkels dig..var ved at lave samme nummer i torsdags med Norwegian fra Kbh til Aalborg, men vi kom med. Hmm..det er strengt at der er forskel

Ditte sagde ...

Ja, det er mega surt. Og bliver da lidt skuffet nu jeg hører, at det indimellem kan lade sig at gøre at komme med alligevel. :( De var meget lidt medgørlige i går i hvert fald. Og de fleste af os havde endda kun håndbagage. :(

Lotte sagde ...

Er det ikke ganske normalt at læse check-in regler FØR man drager afsted? Du kan da ikke bare forvente at de skulle have samme regler som et helt ANDET selskab!? Så ved man det til en anden gang.

Ditte sagde ...

Rolig, kære Lotte.

Det er åbenbart ikke normalt, da det er sket for rigtig mange ;) Og jeg giver ikke Norwegian skylden. Jeg mener dog, at de burde have nogle mere rimelige priser for ombookning af billetterne. Og evt. gøre opmærksom på det, når nu det er deres regler der undviger de andre selskaber der flyver indenrigs i Danmark.