onsdag den 29. juli 2009

BUY // NEW EARRINGS

Jeg har købt 2 par nye øreringe, i sølv og sort. Jeg elsker deres meget rå udseende, som vil tilføre noget nyt til mine outfits. Jeg har i forvejen et par der minder om disse, de er dog formet som knogler. De er forresten fra Pilgrim, hvem skulle have troet det? De gamle altså. Disse er til gengæld fra eBay, og du finder sælgeren for de sølv her og sort her.

15 kommentarer:

SOMETHING PICASSO sagde ...

These are the coolest, they look like fake plugs.

Ditte sagde ...

SP: Yes, and they are :D But I would NEVER stretch my ears, so this will have to do. I love the look of them. :)

Mille sagde ...

Uuh... måtte selv lige ind og købe mig et par ;) Dejligt at blive inspireret til at købe noget uden for "sikkerhedszonen" som man plejer :)

Ditte sagde ...

Mille: Det er jeg glad for at høre! Godt du ikke synes, jeg er helt tosset. :D Det kunne jeg forestille mig, at der er nogen der tænker, når de ser mit køb.

Anonym sagde ...

Wow de er smukke. Har du evt et mere direkte link, for når jeg trykker på dem, så kommer jeg frem til alle sælgerens annoncer - og der er godt nok mange.

Mille sagde ...

Hey...uden lidt "tosset" er livet for kedeligt!
I øvrigt holder jeg nu dig ansvarlig for at være hooked på Ebay! ;) Fy mis! :D

Ditte sagde ...

Anonym: Kan pt. kun finde de sorte:

http://cgi.ebay.com/16g-Fake-9mm-Claw-Ear-Plug-Talon-Captive-Ring-Earlet_W0QQitemZ310120679227QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4834a2073b&_trksid=p4634.c0.m14.l1262

http://cgi.ebay.com/16g-Fake-Plugs-9mm-Cheater-Ear-Ring-Gauge-Claw-Pair-Lot_W0QQitemZ400053537937QQcmdZViewItemQQptZUK_Jewellery_Watches_CostumeJewellery_CA?hash=item5d250c8c91&_trksid=p4634.c0.m14.l1262

http://cgi.ebay.com/16g-Fake-Plugs-9mm-Cheater-Ear-Ring-Gauges-Claw-ZJG_W0QQitemZ400064721005QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item5d25b7306d&_trksid=p4634.c0.m14.l1262

Mille: Det må du meget undskylde! :P Jeg har selv gjort al for stor skade derinde de seneste dage!

Anonym sagde ...

Bra tips! Kan du legge ut bilde av de gamle fra Pilgrim? Høres kule ut! Si fra om du finner disse i sølv igjen, har kjøpt de sorte men skulle gjerne hatt sølv!

Ditte sagde ...

Anonym: Jo, det kan jeg sagtens ;)
Skriv evt. og spørg sælgeren? Er sikker på, at de har flere, de er nok bare ikke lige på ebay endnu. :)

Mille sagde ...

Vil lige gøre opmærksom på at man skal bestille 2 stk.da prisen kun er for en.Det så jeg jo ikke i min iver for at købe, så jeg stod med 1 ørering... Men som du skriver Ditte, så skriv til sælger, så lægger de flere på - nu har jeg to ;)

Ditte sagde ...

Mange tak for den info, Mille! Det var jeg slet ikke opmærksom på, da mine kom i par. :)

Sally A. sagde ...

Så er der købt hele to par fake plugs - på min kærestes eBay-konto *gnæk gnæk* - glæder mig til at se totalt punker-sej ud hahaha ;)

Ditte sagde ...

Hehe, så var det godt, at de ikke var dyrere, nu du kidnappede hans kort ;)
Er glad for i er så mange derude der kan bruge tippet til noget. Nu undrer sælgeren sig nok, over alle de ordrer til Danmark :D

-Drømmerens forfatterbloK- sagde ...

Man kan ikke købe dem længere, tror jeg!? :( Og jeg kan ikke finde dem andre steder. Nogle af jer, der vil sælge? ;)

En anden ting: I skulle ikke betale told?

Ditte sagde ...

Hej du
Nej, det er jo også næsten et år siden jeg skrev indlægget, så det er bestemt ikke sikkert, at de kan fås mere, desværre. :)
Jeg har solgt begge mine par, desværre, og det var kun mig, der købte dem.
Mvh. Ditte