mandag den 6. juli 2009

OUTFIT // ON A VISIT UP NORTH

Jeg var i lørdags i Skagen og besøge en veninde. Hun er hjemme henover ferien for at arbejde, og hun trængte til lidt selskab. Vi var ude og køre med Skagens Banen og det hele, og her sorterer man skraldet i toget?! :D

I morgen tager jeg til KBH for at mødes med Merete og Camilla. Derudover skal jeg mødes med en del andre venner. Den står på Malmö tur, som er blevet en tradition efterhånden, samt Kings of Leon koncert, hygge i Tivoli og måske en fest? Nu må vi se, jeg glæder mig i hvert fald som et lille barn. Nu må jeg pakke det sidste.

Check vores salgsblog, jeg har smidt min E&J knuckle ring på, samt en paillet cardigan ;)

20 kommentarer:

cirkushjælpeløs sagde ...

Hvor er den maxi-kjole fin til dig. Ærgerligt at jeg lige har købt tasken, for ellers havde jeg glædeligt hjulpet dig af med E&J ringen!

Ditte sagde ...

Mange tak, Chris ;) Den er ny, fra Vero Moda til kun 260,-.
Ja, det havde ellers været skønt, men din nye taske er jo så fin ;) Er du glad for den? Håber ikke der sker det samme som med min! :( Har lige sendt den retur i dag. Har du fået luftet din?

Stumtjeneren sagde ...

Jeg skal så meget finde den kjole, det er lige sådan en jeg har søgt efter! Har du købt online..? eller ved du om man kan købe den online, for jeg er ikke stødt på den de sidste par gange jeg har været i vero moda...

Ditte sagde ...

Stumtjeneren: Den er ikke online, kunne ikke finde den i hvert fald. Den var i sort og i hvid i min lokale VM. Den har brede stropper med små elastik tråde der rynker den sammen. Det samme har den under brystet. :)

Den hedder: Maria S/L Ankle Dress 10044394 :)

anne sagde ...

Hejsa Ditte,

Jeg skal i sommerhus i Skagen i næste uge...Har ikke været der i 10-11 år - men det har du jo, kan jeg læse. Og nu det er en modeblog...vil jeg lige høre, om du kender til interessante butikker i Skagen? Eller om jeg skal glemme alt om den slags.
På forhånd rigtig mange tak.

Anonym sagde ...

Love how you wear the maxidress!

Ditte sagde ...

Hej Anne.
Hmm, jeg kom til Skagen kl. 00.10 og forlod byen kl. 04.30, så jeg oplevede ikke andet end fulde mennesker, pizza salgssteder og Buddy Holly lignende diskoteker. :D Så må indrømme, at jeg intet ved, om Skagens modescene (eller mangel på samme?) Desværre! :(
mvh. Ditte

Something Picasso: Thanks a lot ;)

cirkushjælpeløs sagde ...

Lækkert med et billigt fund ;)
Er vildt glad for tasken! Den har kun været ud en kort tur, for vejret har skiftet her i London, og der har været ret mange byger. Så den bliver hjemme indtil jeg får den imprægneret. Men jeg har tænkt mig at holde øje med den lås! Man bliver en lidt forarget over produktionsfejl i så dyr en taske! Laver du en opdatering når der er nyt?

Nina sagde ...

Må man spørge hvor høj du er?

Ditte sagde ...

Chris: Det skal jeg nok ;) Den er netop sendt afsted i dag. Og kan se, at den nu er fjernet fra siden, så det var den sidste de havde. :( Så nu må vi se, hvad der sker.

Nina: Ja, selvfølgelig. Jeg er nærmest ikke eksisterende ;) Jeg er kun 1.58 :)

Camilla sagde ...

elsker looket med maxikjole! :)
og hvor er jeg misundelig på både malmö-turen og koncerten!

Ditte sagde ...

Mange tak, Camilla. :)

Vi glæder os også rigtig meget. :)

Stumtjeneren sagde ...

Ahh super, tak for info :) Så må jeg lige prøve at ringe rundt imorgen og høre om det er at finde somewhere i kbh :)
/Clara

Anonym sagde ...

JEG SKAL SÅ MEGET HAVE DEN MAXI-KJOLE! I HVIIIIIIIIID :)
Den er superfin til dig!

Ditte sagde ...

anonym: Mange tak ;)

Anna sagde ...

Hej Ditte!

Den kjole er LIGE sådan en jeg har ledt efter rigtig længe (Rabens Saloners kjole er udsolgt) men denne er desværre også udsolgt der hvor jeg bor :(

Vil spørge om du mon kunne have lyst til at købe en til mig, hvis de stadig har den? I HVID i str. Small eller medium. Jeg betaler self. porto :-) KUN hvis det ikke er til besvær.

Ditte sagde ...

Hej Anna.
Det kan jeg desværre ikke tilbyde pt. Jeg er i KBH til og med mandag, og derefter skal jeg arbejde fuld tid resten af sommeren, så aner ikke, om jeg overhovedet kommer ind til byen. :( Måske de vil sende?
Butikken er den i Bispensgade. :)
Den minder meget om Rabens design btw. :)
Mvh. Ditte

Cecilie sagde ...

Hej Ditte.

Det lyder rigtig fedt med en tur til Malmø! Jeg har selv planer om et smut derover i slutningen af juli, og så tænkte jeg om man måske kunne lokke dig til at give dine shopping-anbefalinger videre om byen? :) altså hvilke butikker man ikke må gå slip af osv.

På forhånd tak!
Mvh Cecilie

Ditte sagde ...

Hej Cecilie.

Vi har lavet et Malmö indlæg lige her:

http://velvet-snow.blogspot.com/2009/07/malmo-shopping.html

Mvh. Ditte

Cecilie sagde ...

Fantastisk Ditte! Mange tak :D
Mvh