torsdag den 3. september 2009

OUTFIT // WHAT I ACTUALLY WORE FIRST DAY BACK TO SCHOOLKjole H&M Trend, Taske Proenza Schouler, Sandaler Chloë Sevigny for Opening Ceremony, Cardigan Carin Wester for Weekday, Halskæde David & Martin

I går var det første dag på universitetet efter ferien, egentlig bare 1 times intro, og lidt indkøb af bøger, men var alligevel helt træt ovenpå det. Vi starter gruppedannelse allerede i morgen, og den slags kan tage pusten fra selv den bedste. Jeg har dog lidt hygge at se frem til, jeg har nemlig lånt den første Twilight bog af min veninde Simone, og den vil jeg gå i gang med. Jeg har netop, for 3. gang, læst Harry Potter og Dødsregalierne færdig, og jeg elskede den endnu engang. Men har vist efterhånden slidt de bøger op, så jeg trænger til noget nyt, og forsøger mig derfor med Twilight.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

fantastisk outfit!!! Den kjole er da for lækker. er den ny?

Ditte sagde ...

Ja, den købte jeg i sidste uge :)

den fås også i lilla og koster 299,-

Anne sagde ...

Beware ang. Twilight - det er dybt vanedannende :P

Ditte sagde ...

Too late Anne, jeg er indfanget. Dammit. Har lige afsluttet den første, og det er ikke engang 24 timer siden jeg begyndte. Hehe.

Anonym sagde ...

Den taske er altså SÅ laber! Hvilke overvejelser gjorde du dig mht farven? Var blå din favorit eller faldt valget mere eller mindre tilfældigt efter at have spottet udvalget? Jeg er nemlig gået i tænkeboks omkring farven (og materiale - ruskind vs. glat læder), for størrelsen har jeg lagt mig fast på.

Ditte sagde ...

Anonym: Jeg havde i forvejen sorte taske, jeg havde en grå, og derfor var smoke og sort udelukket. Hos Mrs H havde de så denne farve i large, som var den størrelse jeg ville have, og ja, der kunne jeg få den billigere end noget andet sted, og så blev det den. Jeg går primært i mørke farver, sort, grå, mørk blå, mørk rød osv. Og derfor ville den passe super ind. Hvilken tænker du?

Anonym sagde ...

Jeg er i øjeblikket i tænkeboks - og valget står mellem midnight ruskind og khaki/oliven/brun. Jeg glæder mig allerede!

Ditte sagde ...

Anonym: Hvor har du opsnappet midnight ruskind? Den har jeg aldrig hørt om eller set. Kun en stål grå/blå og en lilla (blackberry)?

Anonym sagde ...

Det er nok den grå-blå jeg mener. Den har jeg set i Holly G. Jeg troede bare ikke at der var andre blå nuancer end midnight. Og ved nærmere mistanke bliver den nok den:-) Sort har jeg nok af, og brun egentlig også via Mulberry Elgin og Rika. Blåt er forfriskende omend jeg ikke håber, at jeg bliver for træt af den, men tænker at modellen er så klassisk at den kan bære det i mange sæsoner.

Ditte sagde ...

Anonym: Det er også der jeg har set den! Så det er den samme vi har set :)
Nej, midnight findes så vidt jeg ved, via en veninde - som forhandler dem, og diverse fora, ikke i ruskind. Men den er Holly er MEGET smuk! Jeg var selv skrevet op til den, før jeg købte min, og så den så, da min egen var til reparation. Men jeg vil foretrække skind, da det altså bare holder sig SÅ meget bedre! :) Jeg overvejer selv, om der måske skal tilføjes en mere en dag. :)

Anonym sagde ...

Jeg har selv haft overvejelserne omkring netop ruskindet. Jeg ved at det er mere sart, men på den anden side har jeg ingen ruskind i taskesamlingen, og det giver den et fint afslappet look, og bliver mere og mere lækkert med tiden ligesom glat læder. I silende regn og den slags, ville jeg vælge en anden taske alligevel, så jeg føler at den er meget brugbar trods det mere sårbare ruskind. Det er en skøn taske hvad enten den er i glat læder, python eller ruskind. Der er allerede basis for at erhverve sig mere end én grundet de forskellige udtryk, farver og materialer :-)

Ditte sagde ...

Anonym: Det har du ret i, men jeg orker ikke rigtig begrænsningerne, min taske skal kunne bruges hele tiden, for jeg kan jo ikke vide, om det begynder at regne om eftermiddagen f.eks. selvom det ikke gør det om morgenen. Men skal ikke kunne sige, om jeg snupper en tobacco i ruskind en dag. Men synes måske næsten den er for dyr, til at have begrænsningerne. :S