tirsdag den 29. september 2009

DESIRABLE OUTFIT // WATCHING THE RAIN FROM THE INSIDEBluse Tsumori Chisato, Jeans Current Elliott, Taske Balenciaga, Ur Marc Jacobs, Armbånd Max&Chloé, Sko Chloé, Ringe Ukendt

13 kommentarer:

pia sagde ...

Som trofast læser bliver jeg dårlig hver gang, du poster MJ uret. Jeg købte det ikke i NY og har selvfølgelig fortrudt big time. Desværre er det udsolgt på Net-a-porter og er ik lykkedes mig at lokalisere andre steder. Kender du et sted, så PLEASE PLEASE PLEASE sig til :-) Takker...

Ditte sagde ...

Undskyld kære Pia! Det er ikke lykkes mig at finde det nogen steder endnu. Men skal nok sige til, hvis jeg en dag finder det!

Nalle sagde ...

Hej Ditte - Kan man købe balenciaga andre steder end Holy i KBH?

Ditte sagde ...

Nalle: Nej, ikke hvis du mener tasker til kvinder. Mener de skulle have tasker til mænd i Birger, men jeg har aldrig selv set dem derinde. :)

lisbeth bomberg ravn sagde ...

Cloé ballarinaerne er fantastsike.. Har lagt mærke til at det ikke er første gang de er postet og jeg bliver en lille smule forelsket hver gang. Tak for en inspirerende blog.
http://styleperspective.blogspot.com/

Ditte sagde ...

De er nemlig bare så fine! Jeg havde mulighed for at købe dem på udsalg i juli, men jeg hoppede over, ville gerne have haft dem et halvt nummer større, desværre.

Tille sagde ...

Wow en flot bluse fra Tsumori Chisato. Er det et mærke der kan købes i danmark? (krydser fingre!!) :)

Ditte sagde ...

Tak Tille.
De har haft den på YouHeShe i flere farver. Ved ikke om de har den mere. Måske du kan være heldig på TS?

Tille sagde ...

Så må jeg hellere i gang med at lede lidt :) Tak!

Tiiinee sagde ...

Ved i hva Marc Jacobs uret koster :d ?

Ditte sagde ...

Tiiiine: Jeg tror det ligger på mx 1500,-. Jeg har selv et derfra med slangeskindsrem, og det gav jeg ca. 1350,- for. :)

Tiiinee sagde ...

Ok, tak. Og du kender ingen sider hvor det kan købes pt?

Ditte sagde ...

Nej, som jeg skrev til Pia, skal jeg nok poste her, hvis jeg finder noget. Men hvis jeg havde fundet det, havde jeg allerede selv hapset det. Tror det er long gone overalt. :)