søndag den 27. september 2009

THE ACNE BAMBOO IS FINALLY MINE!Jeg har jagtet denne kjole siden den var i butikkerne sidste efterår, jeg fandt den dog aldrig, jeg fangede den heller aldrig på udsalget og har misset den hele tre gange på Trendsales. Her til aften var jeg så ENDELIG heldig, og til en ret fin pris, så jeg er kamp-glad!

6 kommentarer:

Eva sagde ...

ååh, hvor er du heldig! jeg har også jagtet den på trendsales, men synes altid kun den er der i str. 38 og nedefter. hvilken størrelse er din? hvis du en dag synes at denne smukke sag skal have et nyt hjem må du meget gerne tænke på mig! :p

Ditte sagde ...

Hej Eva,
Min er en 40 :)
Jeg skal da nok huske at smide den herind, hvis det er. Men det bliver nok lidt svært at finde lige præcis dig, du står jo bare som Eva. :D
Mvh. Ditte

Katrine sagde ...

Ditte, vil du ikke smide et billede ind med den på? Det kunne jeg rigtig godt tænke mig :)

Ditte sagde ...

Katrine: Det skal jeg nok, hvis den passer mig når den kommer. :) Købte den kun lige i går aftes, så derfor billedet her. :)

eva sagde ...

gud ja, det havde jeg da ikke lige tænkt over, haha. men du må meget gerne skrive til mig på evakrn@hotmail.com , hvis den ikke passer dig, eller hvis du af en eller anden anden grund gerne vil sælge den videre. :)

Ditte sagde ...

Jeg skal nok huske dig, Eva ;) Nu er du i hvert fald til at få fat på.