onsdag den 23. september 2009

BUY // WONDERFUL VINTAGE DRESSJeg har grundet Anne fra The Bandits købt denne smukke kjole, hun linkede forleden til en sælger på Etsy, og jeg kunne selvfølgelig ikke dy mig. Og det havde været meget billigere for mig, hvis jeg havde holdt mig i skindet. Men jeg fandt så denne darling og jeg gav mig selv hele 24 timer at tænke i, men det var med nerverne udenpå tøjet, da det er en vidunderlig vintage sag, så hvis den blev solgt i mellemtiden, ja, så ville det bare være ærgerligt. Jeg fik sælger til at gå lidt ned i pris, så jeg slog til og den er nu på vej til mig. Jeg vælger at betragte det som en tidlig fødselsdagsgave til mig selv. Nu er der nemlig kun 3 dage igen.

Klo-vedhængende er nu på bloggen, find dem her.

10 kommentarer:

cirkushjælpeløs sagde ...

Argh, Ditte! Den har jeg også stalket. Nå, er bare glad for den er gået til en med god stil ;)

/Chris

Ditte sagde ...

Årh, Chris. Undskyld ;) Men jeg kunne ikke lade den være. Jeg skal nok huske dig, hvis den af en eller anden grund ikke passer mig. :)

cirkushjælpeløs sagde ...

Det er sødt af dig :)
Forresten, har du lagt mærke til at "Faste læsere" widgeten i Blogger er gået i udu?

Ditte sagde ...

Vores eller bare sådan generelt? Jeg bruger nemlig ikke selv google til at læse blogs, så kigger ikke på den så tit. :) Men i går havde jeg ikke fået opdateringer i 4 dage, kunne jeg se. Men jeg er kun fast læser en 5-6 steder. :)

cirkushjælpeløs sagde ...

Jeg mente faktisk boksen på selve bloggen - der hvor man kan se hvem der følger med. Det er vist et generelt problem, som også påvirket arkivet og opdateringer (men ikke hos alle).

Ditte sagde ...

Nej, det har jeg ikke lagt mærke til så :D

eva sagde ...

hej ditte!
jeg tænkte på, har du stadig din barbara hulanicki for topshop bluse/tunika? jeg får nemlig ikke brugt min så ofte som jeg gerne ville, men kan samtidig ikke få mig selv til at sælge den, så jeg ville lige høre om du har nogle gode idéer til hvordan man kan style den på forskellige måder, og evt. hvordan du selv styler din! :)
- eva

Ditte sagde ...

Hej Eva,
Ja, den har jeg endnu. Jeg er rigtig glad for den, men har kun brugt den en 4-5 gange. :)
Jeg bruger den med enten jeans eller en tube nederdel, og strømpebukser. :)
Mvh. Ditte

Malene sagde ...

Iiih hvor er den bare smuk!! Er sikker på, du kommer til at se helt fantastisk ud i den :)

Ditte sagde ...

Mange tak Malene ;) Håber den er fin til mig.