mandag den 14. september 2009

MIU MIU SUEDE TIE DYE WONDER! ON THE WAY TO MY CLOSET! YAY!Jeg har en ønskeseddel, eller jeg har mange, men jeg har en helt særlig en af slagsen, med de ting jeg rent faktisk ikke regner med nogensinde at sætte mine fingre på. På den liste var ovenstående vidunder. Min gode veninde Mira fik fingre i den tidligere på året og jeg var meget misundelig, og selvfølgelig virkelig glad på hendes vegne.

Og som vi så ofte gør i min venindekreds, så skrev jeg mig hurtigt først på ventelisten - hvis nu, HVIS nu, den nogensinde skulle videre i systemet. Jeg havde egentlig aldrig regnet med, at den dag ville komme. Men man har jo lov at håbe, og sørme så, om den ikke kom, jeg har derfor solgt ud og har skrabt pengene sammen til vidunderet.

Så først i oktober når Merete kommer herover og fejrer min fødselsdag, ja, så kommer vidunderet med. Vi tør nemlig ikke sende hende med posten!

Ihh! Jeg kan ikke vente. Tak Mira, fordi du huskede mig! Håber alt går som det skal med alle dine skønne oplevelser! <3

9 kommentarer:

LifestyleBohemia sagde ...

This clutch is fantastic! Love it!
xx
lifestylebohemia.blogspot.com

Natasia sagde ...

HELDIGE dig! Endnu en clutch jeg har ønsket var min. Smuk, skøn, lækker - der findes jo ikke ord for hvor fantastisk den Miu Miu er! Tillykke:)

Ditte sagde ...

LB, thank you sooo much ;)

Natasia, mange tak!! Merete har lige hentet den i dag og den er bare så fin siger hun:)

Mira sagde ...

Den er så fin. Og godt at vide den bliver elsket når jeg vræler mig i søvn af savn, når først efteråret kommer, hehhe...

Ditte sagde ...

Tak søde Mira, jeg skal nok elske hende højt! ;)

cirkushjælpeløs sagde ...

Den er så fin! Jeg har jagtet den (eller andet i deres tie-dye line)på ebay i evigheder! Er denne i ruskind eller læder?

Ditte sagde ...

Mange tak, Chris! Den er i ruskind, det er alle deres tasker fra den tie dye kollektion :)

Tina sagde ...

Nej, Ditte! Tusind gange tillykke! Den taske har også stået højt på min ønskeliste rigtig, rigtig længe. Glæder mig til at se den in action :)

Ditte sagde ...

Mange tak, Tina! Jeg er også bare så glad :D