mandag den 14. september 2009

BUY // DAMN, I DIDN'T WIN MY AUCTION, SO INSTEAD I GOT THESE

Jeg havde jo som sagt en eBay auktion, som jeg bare VILLE vinde i går. Desværre ville mit internet ikke andet end at stå og tænke (ja, det ved jeg godt at det ikke hedder det, men det gør det på "Merete IT-fagsprog"), da jeg var i gang med at byde. Så det endte med at de mest vidunderlige sko, som længe har stået på min ønskeliste, gik til en fabelagtig god pris TIL EN ANDEN. Øv altså. Det brugte jeg så min søndag aften på at surmule over.

Jeg kan i stedet vise jer disse Leopard printede bukser fra Topshop, som jeg også fandt på eBay. Jeg har længe savlet over dem, Linn er bl.a. den heldige ejer, og nu har Sienna Miller også vist sig i dem for nylig. Så nu vil jeg lade være med at surmule (i hvert fald ikke helt så meget som i går) og i stedet glæde mig til at modtage disse bukser.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åh Merete, nu bliver jeg helt misundelig, de bukser er jo så lækre ! :D

Merete sagde ...

Tak skal du have, måske du også kunne være heldig at finde dem på Ebay. Jeg fandt dem i hvert fald til en rigtig god pris.

/Merete

Mille sagde ...

Min computer tænker altså også ! :) Og også på de mest åndsvage tidspunkter...Øv med skoene. Men så kan du jo glæde dig over bukserne - de er fede.

Kamma sagde ...

Jeg er også en heldig ejer af de busker! (: De er så lækre!

Merete sagde ...

Mille: Det er godt det ikke kun er mig der kalder det at tænke;) og ja, det var så ærgerligt med skoene. Øv

Kamma: Uhh det lyder godt. Jeg glæder mig også til at modtage dem.

/Merete

Karen sagde ...

Hej Merete. De er så fede de bukser!
Jeg søger desperat efter dem, så ville høre om hvad jeg kan søge på for at finde dem? For har søgt og søgt, men intet dukker op..

KH Karen

Merete sagde ...

Hej Karen

Jeg er ked af, at jeg har været så længe om at svare. Jeg søgte på "leopard trousers Topshop" for at finde dem. Jeg håber du har heldet med dig. Jeg har i hvert fald set et par stykker derinde til ret gode priser.

/Merete