fredag den 18. september 2009

BUYS // CHRISTOPHER KANE FOR TOPSHOP

Jeg var tidligt oppe i morges, faktisk nærmere bestemt 7.30. Christopher Kanes seneste kollektion for Topshop landede, som I sikkert allerede ved, nemlig hos Topshop kl. 08. Jeg hapsede selv de to ovenstående. Og har over de sidste to timer holdt lidt øje med de forskellige ting, og de ting der er udsolgt er slet ikke dem jeg havde regnet med røg først. F.eks. den gule og den lyserøde kjole. Hvis du spørger mig, så finder jeg dem ganske rædderlige. Men det er der heldigvis andre derude der ikke gør. Men jeg fik i hvert fald de to ting jeg kom efter. Ville egentlig også gerne have haft leggingsene med eyelets, men synes 75 pund er alt for meget.

14 kommentarer:

Astrid sagde ...

Det er da alligevel utroligt, at krokodillekjolen ikke er udsolgt endnu - det havde jeg ikke regnet med.
Ditte, apropos Topshop/Wang kjolen må jeg nok lige springe over - glemte helt at få dig svaret inde på bloggen :s
Kh Astrid.

Malene sagde ...

Ja, jeg ville godt nok også gerne have haft fat i de leggings. Men 75 synes jeg godt nok også var lige i overkanten for et par super tynde leggings, øv!

Mathilde sagde ...

Jeg er vildt overrasket over at krokodille kjolen ikke er udsolgt, men heldigt nok for jeg har lige snuppet den havde nemlig glemt alt om at det var i dag det gik løs :-)

Ditte sagde ...

Astrid: EJ! Kom nu, du skal da så meget have den kjole ;) Send en mail hvis det er, måske vi kan finde ud af noget ;) Og ja, det er utroligt den ikke er udsolgt endnu. :-O

Malene: Ja, det er bare alt for dyrt. :( Men de er alligevel udsolgt i 3 størrelser nu.

Mathilde: Ja, det undrer også mig.

pink horrorshow sagde ...

I just got the embellished bodycon dress!!

Astrid sagde ...

Hahaha, Ditte :D:D:D jeg er fattig, meget endda. Eller sådan noget. Er det egentlig bare en meshkjole med det tryk foran, så man skal have underkjole på?

Ditte sagde ...

PH: Oh! That's such a pretty piece too!

Astrid: Det er broderi der er foran. :) Og ja, jeg ville tage en samsøe tankkjole indenunder f.eks.? De fås også i H&M, og de er faktisk i bedre kvalitet synes jeg.

Susie og Tom sagde ...

Jeg fik også krokodille-kjolen. Den vil være helt fed til et par leggins, men den bliver hamrende cool, når jeg er blevet gravid, og krokodille-munden sidder lige på den store mave XD

Susie
www.stylemeupplease.blogspot.com

Ditte sagde ...

Tillykke Susie! Det bliver fint med den gravide mave :D

Malene sagde ...

Haha Ditte , jeg kender følelsen. Man siger til sig selv at det er for dyrt, men alligevel overvåger man det som en høg, for hva hvis nu der skete noget drastisk med den pris (hvilket der jo aldrig gør) eiihj!

Ditte sagde ...

Årh, busted, Malene. :D Men ja, jeg bliver ved med at lure derinde. Så dumt, og bagefter kom jeg til at tænke på, at jeg jo alligevel lige smed 65 pund efter tasken, men ville ikke give 75 for leggingsene :S Men ja, håber jeg bliver glad for tasken!

Malene sagde ...

Haha, ja, men mon ikke at den taske er lidt tykkere end de leggings? Tror måske de leggings kun behøver at se på en skarp kant inden de begynder at trevle..

Velony sagde ...

I bought the crocodile dress too, Ditte! From the NY store btw and everbody else there seems to have bought one too.

Ditte sagde ...

Malene: Det har du nok ret i. Tasken er i det mindste i skind :D

Verena: Ohh! I'm so happy you found it! How's the length? I'm afraid it will be way too long for me :(