fredag den 25. september 2009

MEET YOUR FASHIONBLOGGER // FRIIS & CO. FAVORITES
1. Støvler 1499,- 2. Tørklæde 279,- 3. Nederdel i ruskind 749,- 4. Armbånd 99,- 5. Stiletter 499,- 6. Armbånd 99,- 7. Stiletter med nitter 849,- 8. Tie dye net 279,- 9. Støvler 1299,- 10. Støvler med frynser 699,-


Vi har ligesom de andre bloggere udvalgt vores 10 favoritter hos Friis & Co. Da Merete og jeg jo er to om bloggen, var der lidt at blive enige om, men det gik heldigvis super nemt, da vi på mange punkter har samme stil.

Jeg savler personligt vildt over de lange støvler, begge par stiletter og nederdelen. Det er virkelig ting, jeg godt kunne se i min egen garderobe. Vi havde svært ved at nøjes med 10 ting, da det vrimlede med labre sager, der er bl.a. flere par støvler vi gerne havde gjort plads til på listen. Jeg har f.eks. udset mig et par army støvler med sølv nitter.

Til arrangementet d. 8. oktober i butikken i indre København sælges ovenstående med -40%, de andre varer vil der være -20% på. Arrangementet løber af stablen fra 18-20 og alle er velkomne. Der vil være nogle skønne goodiebags til de første, så kom der til tiden og nyd en forfriskning og lidt shopping sammen med os.

Vi håber på at se rigtig mange af jer læsere, nu da jeg endelig får losset mig selv til staden til et arrangement!

12 kommentarer:

Gugi sagde ...

Nederdelen er virkelig fed! (;

Ditte sagde ...

Ja ikke? Vi synes også den er skøn!

Gugi sagde ...

Jo, helt sikkert!
- I har i det hele taget fundet mange fine ting (;

Ditte sagde ...

Mange tak! Vi er også ret tilfredse med vores valg :)

Brigitte sagde ...

Ihhh ruskindnederdelen er da superfin og jeg er vild med begge armbånd!
En skam det ikke er jer der er afholder eventen i Århus så jeg kunne få 40% rabat :-D

Ditte sagde ...

Brigitte: Det kunne have været top hyggeligt at se dig ellers ;) Og ja, nederdelen er skøn, Merete kan vist ikke leve uden :D

Jess sagde ...

love #3 and 5

Ditte sagde ...

Thank you, Jess! Those are great picks! I would like both of them too.

Stine M.H sagde ...

jeg kan bedst lide støvlerne :D

www.the-fashion-wall.blogspot.com

Merete sagde ...

De er også alle virkelig fine. Jeg er også helt forelsket i især de lange med ørnen på siden.

/Merete

Anonym sagde ...

NEJ NEJ NEJ....I har ellers sådan en fin blog, men nu må I altså gerne stoppe det Fiis og ko-halløj :-(
Jeg sad og troede at I havde fundet 10 fine sager frem fra "jimmi Choo, Ganni, Line&Jo, Pico ect., men nej, det hele var kopier. Totalt "copy and paste".
Sidder og bliver helt ked af det og med en følelse af at der er noget der ikke er rigtigt!
Jeg ved godt at I ikke er de eneste der samarbejder med firmaer, men det er bare for åbenlyst og jeg kunne ligeså godt læse en F og Ko blog. Hvilket jeg dog ikke ønsker da jeg vil inspireres og få gode ideer på en original og personlig måde. Jeres stil og ikke billige kopier i super dårlig kvalitet fra et dansk mærke som ikke ejer hæmninger.
Håber I forstår...

Ditte sagde ...

Anonym: Det er helt fint, at du kommer med din mening. Vi har i ovenstående indlæg hele vejen igennem skrevet, at det er ting udvalgt til vores aften i deres butik i Købmagergade, ergo er det ting fra Friis & Co. selv.

Vi poster ikke indlæg dagligt med deres ting, men vi står ved, at vi arbejder sammen med dem om dette arrangement, og dertil skulle der altså vælges favoritter.

Jeg er ked af, at de ikke falder i din smag, men vi kan jo ikke behage alle. Dette var de ting i lookbooksene som vi fandt smukkest og lækrest. Om det er kopier må du tage med Friis, det ved jeg personligt intet om, jeg kan godt se, at der forefindes inspiration - men det gør der ved gud hos alle High-Street kæder.

Jeg synes personligt, at Friis har forandret sig markant de senere år, både kvalitets og designmæssigt. Måske du skulle give dem en chance. ;)